airproducts-logo Go to Home Page

Biotechnologie

Gastoevoer en oplossingen voor de biotechnologie

Als u verantwoordelijk bent voor het ontdekken en produceren van medicamenten, zou u zich geen zorgen hoeven te maken over de gasvoorraad.

Wij kunnen u helpen uw concurrentiepositie te handhaven, kwaliteitscontrole of naleving van voorschriften zoals Good Manufacturing Practices (GMP), farmacopeeën en milieurichtlijnen te garanderen.

Dankzij onze geavanceerde kennis van biotechprocessen en -technologie zijn we perfect in staat om technische ondersteuning te bieden voor een reeks biotechnologische toepassingen, waaronder aerobe fermentatie, verpakking, inertiseren en blanketing, kweekgroei, cryopreservatie en vriesdrogen of vriesdrogen.

Een breed scala aan technische oplossingen om u te helpen verbeteren:

  • Duurzaamheid
  • Milieu- en veiligheidsprestaties
  • Productkwaliteit
  • Productiviteit

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor biotechnologie?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN:

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Zuurstof

Naast het gebruik ervan als een luchtwegen gas voor de gezondheidszorg toepassingen, de sterke oxiderende eigenschappen profiteren veel industrieën door het verbeteren van de opbrengsten, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van carbon footprint in vergelijking met andere brandstoffen.

HULPMIDDELEN