airproducts-logo Go to Home Page

Bulkleveringen en opslagoplossingen

Veilige, ononderbroken toevoer om aan uw productie-eisen te voldoen

Bulkleverings- en opslagsystemen eenvoudig gemaakt. Hier is hoe:

  • De juiste maat voor uw huidige en toekomstige behoeften: systemen worden geselecteerd en ontworpen voor uw behoeften en geoptimaliseerd voor uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon.
  • Leveringszekerheid voor uw activiteiten: ons serviceteam van wereldklasse bewaakt uw tankniveaus en levert met een on-time leveringsrecord van 99,95 procent, met inzet van een van de grootste particuliere vrachtwagenvloten in de industrie. Geruststelling dankzij betrouwbare levering.
  • Veiliger omgaan met materialen: al meer dan 75 jaar produceert en levert Air Products gas en ontwikkelt Air Products gasgerelateerde technologieën. Onze toegewijde chauffeurs leveren 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en hebben een toonaangevend veiligheidsrecord. Laat ons toegewijde team de gastoevoer op uw locatie verzorgen.
Download de brochure Succes met een gasbedrijf dat inspeelt op uw behoeften

Voordelen van bulklevering

Geïnstalleerd op uw locatie bieden bulkleveringssystemen gemoedsrust door de volgende voordelen:

  1. Robuust voorraadbeheer - op afstand bewaakt zodat voorraadniveaus worden beheerd op basis van uw gebruik, waarbij leveringen automatisch worden verzonden wanneer de niveaus lager zijn.
  2. Efficiënt gebruik voor zuinige besparingen - Als u bang bent dat u te veel gas gebruikt of denkt dat u niet efficiënt bent door te weinig gas te gebruiken, plan dan een procesaudit met onze technische ingenieurs. Zij zullen uw systeem evalueren en aanbevelingen doen voor de optimale installatie.
  3. Minder leveringen - investeren in een bulksysteem kan het aantal leveringen aan uw locatie per maand verminderen.
  4. Geïntegreerde toepassingstechnologie - levering van bulkgassen in combinatie met industriële toepassingen kan de doorvoer verbeteren, de kwaliteit verbeteren en kostenbesparingen in uw proces opleveren.

Wereldwijde klantenservice

Bel 24/7 voor hulp bij leveringen, apparatuur of uw account, zowel in normale als in noodsituaties.

Technische ondersteuning binnen handbereik

Bel of e-mail voor hulp bij toepassingen, aanbevelingen voor apparatuur, informatie over regelgeving en meer.

24-uurs accountgegevens

Eenvoudig, veilig en 24 uur per dag toegang tot uw account vanuit het klantenportaal. Voer tankwaarden in, plaats bestellingen en bekijk het verbruik.

Voorraadbeheer eenvoudiger gemaakt

Het externe bewakingssysteem biedt tijdige en nauwkeurige inventarisgegevens.

Gastoepassingen Labs

Vraag een proef aan en ontdek hoe onze gassen uw producten kunnen verbeteren.

GASGEBRUIK MET BULKSYSTEMEN OPTIMALISEREN

"Iedereen kan moleculen leveren. Air Products is fenomenaal. Hun technici hebben veel gedaan om ons stikstof- en zuurstofverbruik te optimaliseren."
Stan Albrecht, Plant Engineer, Grede Foundries

Gastoevoeropties

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Zuurstof

Naast het gebruik ervan als een luchtwegen gas voor de gezondheidszorg toepassingen, de sterke oxiderende eigenschappen profiteren veel industrieën door het verbeteren van de opbrengsten, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van carbon footprint in vergelijking met andere brandstoffen.

Argon

Compressed argon gas and liquid argon in a variety of purities and in various modes of supply around the world thanks to our network of storage and transfill facilities.

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Waterstof

Gewaardeerd om zijn reactieve en beschermende eigenschappen, en gebruikt door vele industrieën zoals elektronica, voedingsmiddelen, glas, chemicaliën, raffinage en meer kunnen profiteren van de unieke eigenschappen om de kwaliteit te verbeteren, prestaties te optimaliseren en kosten te verlagen.

Helium

Een inert gas voor cryogene toepassingen, warmteoverdracht, afscherming, lekdetectie, analyse en hijstoepassingen

Bent u er klaar voor om bulklevering op uw locatie te bespreken?

CONTACT OPNEMEN: