airproducts-logo Go to Home Page

Medische gassen

Air Products streeft er in de medische markt naar om oplossingen te bieden die voldoen aan de eisen van zorgverleners en hun patiënten. Als organisatie zijn we toegewijd aan het leveren van de best mogelijke service, zodat u zich elke dag weer kunt richten op het welzijn van uw patiënten.

Onze lokale teams beschikken over uitgebreide kennis van de medische wereld. Dankzij onze wereldwijde kennis en expertise die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, beschikt u over het meest geschikte, zuivere gasmengsel voor uw medische behandeling.

We begrijpen dat gassen die worden gebruikt in medische toepassingen voor het voorkomen, diagnosticeren, behandelen, verlichten of genezen van ziekten, kwalen of verwondingen moeten voldoen aan strikte voorschriften in elk van de landen waarin we actief zijn. Al onze medicinale gassen voldoen aan deze voorschriften.

Air Products Expertise op het gebied van medische gassen

Air Products kan zuivere gassen leveren in twee verschillende leveringswijzen, van de kleine draagbare cilinder van 2 liter tot grote tanks voor vloeibare bulkgoederen. Dit assortiment omvat: zuurstof, kooldioxide, stikstof, distikstofoxide, medische lucht en helium. Voor medische gasmengsels heeft Air Products de mogelijkheid om te voorzien in een breed scala aan therapeutische, respiratoire, cardiovasculaire en anesthesiebehandelingen en analysemengsels die worden gebruikt in:

  • Bloedgas
  • Longdiffusie
  • Zuurstofmengsels - distikstofoxide en kooldioxide
  • Aerobe en anaërobe mengsels
  • Ethyleenoxide thyleenoxide
  • Heliumzuurstofmengsels

Met zo'n uitgebreid portfolio aan gassen zijn wij met onze expertise de voorkeursleverancier in de zorgsector.

Vragen? We hebben antwoorden.

CONTACT OPNEMEN: