airproducts-logo Go to Home Page

Dranken

Veilige en betrouwbare oplossingen voor de drankenindustrie

Bent u een drankenverwerker die uw drankbereidingen wil carbonateren, verdrijven of ontluchten? Een industriële bottelaar die probeert uw lichtgewicht containers te zuiveren of onder druk te brengen? Of misschien een café- of clubeigenaar die uw drankjes fris en soepel wil houden, uw bier perfect wil hebben en uw glazen of drankjes gekoeld wilt bewaren?

Waar u ook bent, ongeacht de omvang van uw drankenomzet, onze experts kunnen u op weg helpen!

Onze belofte aan u

Safety and Reliability

We supply safe and reliable solutions and gas supply

Compliance

Our food grade gases and equipment comply with all relevant local legislation and best practices

Expert Advice

Our team of experts, engineers and scientists are here to help you

Uw vragen beantwoord.

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN:

Vraag het de expert

Jordi Mallén-Pommes

Voedseldechnologie-expert, Spanje

"Waarom gassen gebruiken in de wijnindustrie?"
Er zijn veel redenen om gassen te gebruiken bij de productie van wijn. Bekijk deze video waarin ik de belangrijkste gebruikte gassen en de voordelen ervan bekijk.

Freshline® Food Services

Wij leveren niet alleen gassen en apparatuur, wij ondersteunen u graag bij elke stap op weg naar succes. Daarom zijn wij ook wereldleider op het gebied van innovatie in de voedingsmiddelenindustrie, voeren wij testen voor u uit op uw locatie of in een van onze laboratoria en bieden wij consultancy, waaronder procesevaluatie en -optimalisatie, analytische diensten en trainingsondersteuning.

MEER WETEN

Benieuwd naar kwaliteit en conformiteit?

Wij hechten veel belang aan veiligheid en kwaliteit. Onze gassen en apparatuur voldoen aan alle relevante voedselwetgeving.

MEER WETEN

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Argon

Een inert gas met unieke eigenschappen, dat wordt gebruikt in diverse industriële en analytische toepassingen. Argon wordt veel ingezet in metaalindustrie voor de productie, verwerking en fabricage van metaal.
Het kan als een zuiver gas worden ingezet voor bepaalde toepassingen voor afschermen, blanketen, uitgloeien en heet isostatisch persen (HIP) en als onderdeel van een mengsel met andere gassen, zoals kooldioxide, zuurstof, stikstof, waterstof of helium, afhankelijk van het proces en het materiaal.

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Stikstof

Zuurstof

Naast het gebruik als ademgas voor toepassingen in de gezondheidszorg, profiteren de sterke oxiderende eigenschappen ervan in veel industrieën van het verbeteren van de opbrengst, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van de CO2-voetafdruk in vergelijking met andere brandstoffen.