airproducts-logo Go to Home Page

Cryogeen koelen

De snelste manier om uw levensmiddelen of dranken af te koelen

Wilt u snel een poeder, een saus of vloeistof, een zachte deegbereiding of een heel eindproduct afkoelen? Onze cryogene koeloplossingen kunnen met een minimale verstoring van uw proces op uw transportleiding of uw mixer/blender worden gemonteerd. Ook kunnen onze compacte batch- en continuvriezers worden ingesteld om uw product af te koelen tot de gewenste eindtemperatuur. Wij bieden u een zorgeloze koeloplossing die is aangepast aan uw behoeften.

Waarom cryogeen koelen?

Snelheid

Koel uw bereiding in minuten in plaats van uren

Geld besparen

Verhoog uw huidige invries- / koelcapaciteit met een beperkte kapitaalinvestering

Houdbaarheid

Hoe sneller een bereiding wordt gekoeld, hoe sneller deze microbiologisch stabiel is

Productkwaliteit

Onze apparatuur kan worden aangepast aan de exacte behoeften en eigenschappen van uw product, waardoor de kwaliteit optimaal blijft

Vraag het de expert

Karen Callingham

Food Cryogenics Technical Expert, Verenigd Koninkrijk

“Zal de koude stikstof of CO₂ mijn product beschadigen?”
Onze machines hebben verschillende parameters waarmee we kouder, sneller of zachter kunnen koelen, afhankelijk van de vereisten van uw product.

Freshline® Smart Technology

Stap vandaag nog binnen in de wereld van slim cryogeen invriezen. Controleer en optimaliseer uw voedselproductieprocessen, altijd en overal.

MEER WETEN

Freshline® Food Services

Wij leveren niet alleen gassen en apparatuur, wij ondersteunen u graag bij elke stap op weg naar succes. Daarom zijn wij ook wereldleider op het gebied van innovatie in de voedingsmiddelenindustrie, voeren wij testen voor u uit op uw locatie of in een van onze laboratoria en bieden wij consultancy, waaronder procesevaluatie en -optimalisatie, analytische diensten en trainingsondersteuning.

MEER WETEN

Benieuwd naar kwaliteit en conformiteit?

Wij hechten veel belang aan veiligheid en kwaliteit. Onze gassen en apparatuur voldoen aan alle relevante voedselwetgeving.

MEER WETEN

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

CryoEase® Microbulk-oplossingen

Een handige en kostenbesparende oplossing voor grotere werkzaamheden. CryoEase®-tanks zijn verkrijgbaar in diverse maten. De CryoEase®-service vereenvoudigt uw gastoevoer doordat cilinders, voorraadbeheer en bestellen niet meer nodig zijn.

Vragen over onze cryogene koeloplossingen?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN: