Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Leaves and sky

Duurzaamheid

Duurzaamheid is de kern van ons Hogere Doel: mensen samenbrengen om samen te werken en oplossingen te innoveren voor 's werelds grootste uitdagingen op het gebied van energie en milieu. We realiseren ons Hogere Doel door de twee pijlers van onze bedrijfsstrategie met duurzaamheid als basis: onze kernactiviteit industriële gassen en onze activiteiten met blauwe en groene waterstof. We hebben het geluk dat we goed kunnen doen voor de planeet en tegelijkertijd rendement willen halen voor onze aandeelhouders.

Sustainability Implementation Framework


To manage sustainability and make progress towards our goals, we use a Sustainability Implementation Framework
comprised of three areas — Grow, Conserve and Care. Our sustainability initiatives and programs
are defined in line with these three areas, and our sustainability goals are lined up accordingly.

Green Finance Framework

We hebben ons Green Finance Framework opgesteld om onze financieringsactiviteiten verder af te stemmen op onze duurzaamheidsstrategie en onze toezeggingen. Het kader beschrijft de methodologie en principes voor groene financieringsinstrumenten die door Air Products kunnen worden uitgegeven om in aanmerking komende projecten te financieren en/of te herfinancieren die bijdragen aan onze duurzaamheidsstrategie.

Duurzaamheid in actie

We doen er alles aan om onze klanten te helpen hun duurzaamheidsprestaties te verbeteren, onze milieu-impact te verminderen en onze medewerkers, gemeenschappen en belanghebbenden te ondersteunen. Zie hoe we onze duurzaamheidsverplichtingen in praktijk brengen om een verschil te maken voor onze wereld.