airproducts-logo Go to Home Page

Vrije tijd en gastvrijheid

Volledig assortiment dranken, gassen voor zwembaden en ballonnen en leveringswijzen die aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften

Gebruikt u regelmatig CO₂ om uw dranken te carboniseren en bent u op zoek naar een eenvoudiger opslagsysteem voor producten? Bent u actief in de sport- en recreatiebranche en zoekt u naar een veilige en milieuvriendelijke manier om de pH van uw zwembad te neutraliseren? Zit u in de feest- of promotiebranche om ballonnen op te blazen voor evenementen of verkoopt u ballonnen? Of in een feestwinkel en u hebt helium van ballonkwaliteit nodig in lichte, gebruiksvriendelijke cilinders met snelkoppeling voor het opblazen?

Air Products biedt een volledig assortiment vrijetijds- en horecagassen en -apparatuur via een snel en betrouwbaar distributienetwerksysteem.

Air Products biedt een volledig assortiment vrijetijds- en horecagassen en bijbehorende apparatuur

Kroegen, restaurants en clubs

Koolzuurhoudende dranken, fris bier, een rokerige dansvloer, goed bewaarde wijnflessen en gekoelde glazen, het feest kan beginnen

CO₂-zwembadsysteem

Kies een veilig en natuurlijk, gebruiksvriendelijk alternatief voor minerale zuren voor pH-regeling

Feestballonnen en -apparatuur

Geef een extra tintje aan uw evenement met onze gebruiksvriendelijke heliumoplossingen

Meer informatie over ons vrijetijdsaanbod?

CONTACT OPNEMEN:

Ons 'Fit and Forget'-systeem

  1. Bespaart tijd - geen cilinders meer vervangen en verslepen - vooral tijdens drukke sessies
  2. Bespaart geld - betaal alleen voor de CO₂ die u verbruikt
  3. Bespaart ruimte - tank kan gemakkelijk worden geplaatst om waardevolle kelderruimte te ontlasten
  4. Gemoedsrust - ons gasbeheersysteem plant automatisch regelmatige leveringen, zodat u geen gedoe hoeft te hebben met het achterhalen van bestellingen of wachten op leveringen
  5. Constante en betrouwbare levering met een lagere CO2-voetafdruk - u kunt het aantal gasleveringen aan uw bedrijf verminderen, aangezien Air Products uw orderplanning, -afhandeling en -levering verzorgt
MEER INFORMATIE

Droog ijs

Geen water, geen residu, gewoon pure kou

Gastoevoeropties

Met Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, kunnen klanten in een groot aantal industrieën hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit verbeteren.

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel. 

Helium

Een inert gas voor cryogene toepassingen, warmteoverdracht, afscherming, lekdetectie, analyse en hijstoepassingen

CryoEase® Microbulk-oplossingen

Een handige en kostenbesparende oplossing voor grotere werkzaamheden. CryoEase®-tanks zijn verkrijgbaar in diverse maten. De CryoEase®-service vereenvoudigt uw gastoevoer doordat cilinders, voorraadbeheer en bestellen niet meer nodig zijn.