Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Full range of drinks, swimming pool and balloon grade gases and modes of supply to suit your business needs

Vrije tijd en gastvrijheid

Volledig assortiment dranken, gassen voor zwembaden en ballonnen en leveringswijzen die aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften

Gebruikt u regelmatig CO₂ om uw dranken te carboniseren en bent u op zoek naar een eenvoudiger opslagsysteem voor producten? Bent u actief in de sport- en recreatiebranche en zoekt u naar een veilige en milieuvriendelijke manier om de pH van uw zwembad te neutraliseren? Zit u in de feest- of promotiebranche om ballonnen op te blazen voor evenementen of verkoopt u ballonnen? Of in een feestwinkel en u hebt helium van ballonkwaliteit nodig in lichte, gebruiksvriendelijke cilinders met snelkoppeling voor het opblazen?

Air Products biedt een volledig assortiment vrijetijds- en horecagassen en -apparatuur via een snel en betrouwbaar distributienetwerksysteem.

Air Products biedt een volledig assortiment vrijetijds- en horecagassen en bijbehorende apparatuur

0957-beer-mug
Kroegen, restaurants en clubs

Koolzuurhoudende dranken, fris bier, een rokerige dansvloer, goed bewaarde wijnflessen en gekoelde glazen, het feest kan beginnen

ap0070-swimmer
CO₂-zwembadsysteem

Kies een veilig en natuurlijk, gebruiksvriendelijk alternatief voor minerale zuren voor pH-regeling

ap0069-balloon-gas
Feestballonnen en -apparatuur

Geef een extra tintje aan uw evenement met onze gebruiksvriendelijke heliumoplossingen

Toepassingen

Balloonium® Selector

Balloonium® Selector

TEST 1

Aanbevolen cilinder

Photo showing 10 liter Helium Cylinder for Balloonium

Helium - Balloonium® 10 liter lichtgewicht Integra®-cilinder (300 bar)

14489 - AP-productnummer
Balloonium® Helium in onze kleine 10 liter 300 bar lichtgewicht cilinder. Wordt geleverd met een ingebouwd reduceerventiel en een actieve inhoudsmeter, zodat u altijd kunt zien hoeveel gas u hebt, zelfs als de cilinder is uitgeschakeld. U hebt een snelkoppeling nodig om de ballonnen op te blazen. Deze kunt u online kopen in ons assortiment Balloonium®-apparatuur.

Aanbevolen cilinder

Photo showing 30 liter Helium Cylinder for Balloonium

Helium - Balloonium® 20 liter lichtgewicht Integra®-cilinder (300 bar)

14496 - Productnummer AP
Balloonium® Helium in onze medium lichtgewicht cilinder van 20 liter en 300 bar. Wordt geleverd met een ingebouwd reduceerventiel en een actieve inhoudsmeter, zodat u altijd kunt zien hoeveel gas u hebt, zelfs als de cilinder is uitgeschakeld. U hebt een snelkoppeling nodig om de ballonnen op te blazen. Deze kunt u online kopen in ons assortiment Balloonium®-apparatuur.

Aanbevolen cilinder

Photo showing 30L Helium Cylinder for Balloonium

Helium - Balloonium® - 30 liter stalen cilinder Integra® (300 bar)

14499 - Productnummer AP
Balloonium® Helium in onze grote stalen cilinder van 30 liter en 300 bar. Wordt geleverd met een ingebouwd reduceerventiel en een actieve inhoudsmeter, zodat u altijd kunt zien hoeveel gas u hebt, zelfs als de cilinder is uitgeschakeld. U hebt een snelkoppeling nodig om de ballonnen op te blazen. Deze kunt u online kopen in ons assortiment Balloonium®-apparatuur.