airproducts-logo Go to Home Page

Controle van luchtemissies

Nauwkeurige meting van emissies en luchtkwaliteit, voor een schonere wereld.

Air Products is al tientallen jaren een toonaangevende gasleverancier voor de markt voor bewaking van luchtemissies. Onze producten kunnen worden gebruikt voor continue emissiecontrole, inclusief alle testfasen zoals gedefinieerd in EN14181.

Kalibratie van een Continuous Emission Monitoring System (CEM) vereist traceerbare en nauwkeurig gecertificeerde gasmengsels. De Experis®-reeks speciale gassen voldoet aan deze vereiste en biedt nog meer voordelen voor gebruikers die de kwaliteitsborgingsniveaus QAL1, QAL2 of QAL3 nastreven.

Air Products is de enige leverancier die momenteel kalibratiegasmengsels kan leveren die zijn gecertificeerd binnen een ISO 17025-accreditatie en die NO, SO, CO en CO bevatten in dezelfde cilinder. Hierdoor kunnen gebruikers profiteren van een aantal belangrijke technische, veiligheids- en kostenvoordelen in vergelijking met de meer algemeen beschikbare binaire gasmengsels.

Als aanvulling op deze mengsels heeft Air Products een reeks ultrazuivere gassen die kunnen worden gebruikt voor analytische instrumentatie of als nulgassen.

Download de brochure Experis® Specialty Gases for Air Emissions Monitoring en Ambient Air Quality

Unieke kenmerken van de Experis-gasmengsels van Air Products

Er zijn veel redenen waarom de reeks proces-, kalibratie- en geaccrediteerde mengsels van Air Products wordt gebruikt door de luchtemissiemarkt, waaronder:

Ongeëvenaarde stabiliteit

Bereikt door het gebruik van Experis®-cilinderbehandelingen en goedgekeurd door enkele van 's werelds toonaangevende metrologie-instituten

Zeer nauwkeurige mengsels

Metingsonzekerheden berekend voor elk afzonderlijk onderdeel

Certificering

Online, 24/7 toegang tot uw gascilindervoorraad en -certificering via het MyAirProducts-portaal

Unieke ISO 17025-accreditatie

Inclusief multicomponentmengsels met CO, CO₂, NO en SO₂ in dezelfde cilinder

Uitgebreide cilindergrootte-opties

Mengsels verkrijgbaar in een breed scala aan opties voor elke toepassing

Koop online

Beschikbaar voor bestaande klanten via MyAirProducts℠

Klaar om te bestellen?

NU KOPEN

Vragen? We hebben antwoorden.

Neem contact met ons op en zet tientallen jaren ervaring met industriële gassen, productie, toepassingen, apparatuur en levering voor u aan het werk.

CONTACT OPNEMEN

Vraag het de expert

Trish Lees

Business Development Specialist

“Wat is een geaccrediteerd gasmengsel?”

Geaccrediteerd gasmengsel is een veelgebruikte term voor een gasmengsel dat is gecertificeerd binnen een ISO 17025-accreditatie.

ISO 17025 definieert de algemene vereisten voor de competentie van test- en kalibratielaboratoria. Accreditatie wordt gewoonlijk verleend door nationale accreditatie-instanties, zoals UKAS, ENAC en DKD.

Het gebruik van geaccrediteerde gasmengsels is verplicht voor bepaalde aspecten van kwaliteitsborging zoals gedefinieerd in EN14181: Kwaliteitsborging van geautomatiseerde meetsystemen.

HULPMIDDELEN