airproducts-logo Go to Home Page

Lucht- en ruimtevaart

Innovatieve gasoplossingen die uw lucht- en ruimtevaart kunnen helpen

Air Products biedt industriële gassen, atmosferen met gemodificeerde gassen, apparatuur en technische ondersteuning om lucht- en ruimtevaartfabrikanten en hun leveranciers te helpen de productkwaliteit te verbeteren, de bedrijfskosten te verlagen en de productie-efficiëntie te verhogen. Onze brede capaciteiten helpen onze klanten succesvol te zijn in een concurrerende, wereldwijde industrie die zowel hoge kwaliteit als waarde vereist, terwijl ze worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen op het gebied van brandstofefficiëntie en hogere betrouwbaarheid. We bieden een volledig assortiment hoogwaardige en industriële gassen (stikstof, waterstof, argon, helium, zuurstof en gasmengsels), naast on-site gasgeneratie, CryoEase® microbulk leveringsopties, gasverwerkingsapparatuur en -technologie, en wereldwijde leveringscapaciteit. Lees ook meer over onze expertise in de groeiende commerciële ruimtevaartindustrie.

Foto met dank aan Boeing.

Download de brochure Industrial Gas Solutions for the Aerospace Industry

Industriële gassen van een wereldleider

De grootste producent en leverancier ter wereld van waterstof en helium

Wereldleider in de levering van vloeibare en samengeperste waterstof en helium in diverse zuiverheden en leveringswijzen.

Wereldwijd toonaangevende fabrikant van stikstof, zuurstof en argon

Wereldmarktleider in de levering van vloeibare en samengeperste stikstof, zuurstof en argon in diverse zuiverheden en leveringswijzen

Betrouwbare toevoer van industriële gassen

Netwerk met meerdere installaties met primaire productie-installaties en secundaire productbronnen voor een betrouwbare levering.

Is eigenaar en exploitant van honderden gasinstallaties wereldwijd

Meer dan 75 jaar ervaring in het ontwerpen en bedienen van industriële gasinstallaties om u te helpen de beste leveringsmodus te bepalen

Uitstekende staat van dienst in het op tijd voldoen aan behoeften

24/7 Inventory Management Services om een voorraadaanvullingsplan te maken op basis van uw huidige en toekomstige productieschema

Marktleider in veiligheid

Niets is zo belangrijk voor ons als de veiligheid en het welzijn van onze operationele teams.

Technische ondersteuning wanneer u die nodig hebt

Ervaren technische teams over de hele wereld kunnen leverings- en technologieoplossingen leveren om aan uw unieke behoeften te voldoen.

Klantenservice van wereldklasse

Onze benadering van klantrelaties is in de eerste plaats gebaseerd op het begrijpen van uw behoeften.

Tijdelijke gastoevoer

Al meer dan 40 jaar vertrouwen onze klanten op onze Air Products Express Services (APEX) voor een veilige, betrouwbare en snelle tijdelijke levering van gas. Wanneer u op korte termijn of in nood industriële gaslevering nodig hebt, met name tijdens turnarounds of opstarttijden, piekvraagperioden, geplande of ongeplande onderhoudsactiviteiten, hebt u snel hulp nodig om online en productief te blijven.
MEER INFORMATIE

Video en tekst

Vraag het de expert

Doug Williams

Advanced Systems Engineer Noord-Amerika

"Hoe kan ik mijn heliumgebruik optimaliseren?"

Heliumgas speelt een cruciale rol bij de productie van raketcomponenten en ondersteunt de lanceringsactiviteiten. Defensie-, nucleaire- en ruimtevaartfabrikanten gebruiken helium voor het detecteren van lekken in kritieke apparatuur zoals raketmotoren, en voor het spoelen en overbrengen van drijfgas. Velen staan voor de uitdaging om de kwaliteit te verhogen en tegelijkertijd de kosten te verlagen. Air Products is al sinds de oprichting een toonaangevende leverancier van helium aan de ruimtevaartindustrie en levert innovatieve benaderingen, zoals beheersystemen voor de gaslevering, die de kosten van het gasbezit kunnen verlagen en de algehele processen kunnen verbeteren. Met onze gepatenteerde pomptechnologie voor vloeibaar helium kunnen deze industrieën grote on-site gasvormige opslagvaten onder druk zetten tegen lagere kosten, met minder energie en tegen hogere snelheden.Air Products heeft een wereldwijd leveringsnetwerk, een breed scala aan bronnen, service van wereldklasse, deskundige technische ondersteuning, toewijding aan kwaliteit en een door de industrie erkend veiligheidsrecord. Wij begrijpen dat u behoefte hebt aan een veilige, betrouwbare levering, met oog voor detail en ondersteund door service - over de hele wereld. Laat ons u helpen uw bedrijf een boost te geven. Heliumgas speelt een cruciale rol bij de productie van raketcomponenten en ondersteunt de lanceringsactiviteiten. Defensie-, nucleaire- en ruimtevaartfabrikanten gebruiken helium voor het detecteren van lekken in kritieke apparatuur zoals raketmotoren, en voor het spoelen en overbrengen van drijfgas. Velen staan voor de uitdaging om de kwaliteit te verhogen en tegelijkertijd de kosten te verlagen. Air Products is al sinds de oprichting een toonaangevende leverancier van helium aan de ruimtevaartindustrie en levert innovatieve benaderingen, zoals beheersystemen voor de gaslevering, die de kosten van het gasbezit kunnen verlagen en de algehele processen kunnen verbeteren. Met onze gepatenteerde pomptechnologie voor vloeibaar helium kunnen deze industrieën grote on-site gasvormige opslagvaten onder druk zetten tegen lagere kosten, met minder energie en tegen hogere snelheden.Air Products heeft een wereldwijd leveringsnetwerk, een breed scala aan bronnen, service van wereldklasse, deskundige technische ondersteuning, toewijding aan kwaliteit en een door de industrie erkend veiligheidsrecord. Wij begrijpen dat u behoefte hebt aan een veilige, betrouwbare levering, met oog voor detail en ondersteund door service - over de hele wereld. Laat ons u helpen uw bedrijf een boost te geven.

Controles van industriële gassen

Al tientallen jaren produceert en levert Air Products veilig en betrouwbaar wereldwijd industrieel gas. Door een beroep te doen op Air Products om een audit uit te voeren op uw locatie, profiteert u van de kennis, ervaring en vaardigheden die we hebben opgedaan bij het onderhouden van duizenden industriële gassystemen over de hele wereld. Audits kunnen zo breed of beperkt zijn als vereist voor uw faciliteit, van uitgebreide beoordelingen van het gehele gastoevoersysteem - opslagtanks tot en met de individuele gebruikspunten - tot beoordelingen van gasstroomregeling, meet- en mengapparatuur, of de ovens en procesapparatuur die het gas gebruiken.
MEER INFORMATIE

TELALERT® telemetriesysteem

Het TELALERT®-telemetriesysteem voor bewaking op afstand levert actuele en nauwkeurige voorraadgegevens aan ons logistieke centrum om leveringen te kunnen voorspellen.

AANVULLENDE DIENSTEN

Gassen

Helium

Een inert gas voor cryogene toepassingen, warmteoverdracht, afscherming, lekdetectie, analyse en hijstoepassingen

Waterstof

Gewaardeerd om zijn reactieve en beschermende eigenschappen, en gebruikt door vele industrieën zoals elektronica, voedingsmiddelen, glas, chemicaliën, raffinage en meer kunnen profiteren van de unieke eigenschappen om de kwaliteit te verbeteren, prestaties te optimaliseren en kosten te verlagen.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Zuurstof

Naast het gebruik ervan als een luchtwegen gas voor de gezondheidszorg toepassingen, de sterke oxiderende eigenschappen profiteren veel industrieën door het verbeteren van de opbrengsten, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van carbon footprint in vergelijking met andere brandstoffen.

Vragen? We hebben antwoorden.

Neem contact met ons op en zet tientallen jaren ervaring met industriële gassen, productie, toepassingen, apparatuur en levering voor u aan het werk.

CONTACT OPNEMEN: