airproducts-logo Go to Home Page

Levensmiddelen

Oplossingen om u te helpen slagen

Of u nu wilt invriezen, koelen of verpakken onder een Modified Atmosphere (MAP), onze Freshline®-voedseloplossingen bieden u ultrazuivere gassen en apparatuur, internationale leveringscapaciteit en ongeëvenaarde branche-ervaring, innovatie en technische ondersteuning om u te helpen slagen.

Food Grade-gassen verbeteren de kwaliteit van uw product

Voedselveilige gassen hebben diverse voordelen. Hier zijn enkele manieren waarop ze uw voedselprocessen kunnen optimaliseren, uw kosten kunnen verlagen, uw kwaliteit kunnen verbeteren en u kunnen helpen uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen:

  • Hoge kwaliteitsnormen voor IQF of gecoate IQF-producten
  • Producttextuuroptimalisatie: kloppen, beluchten en harden
  • Langere houdbaarheid van verpakte producten
  • Gecontroleerde en verbeterde kwaliteit van fruit na de oogst
  • Geoptimaliseerde maalprocessen
  • Vers wanneer u dat nodig hebt

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen in deze video.

Onze belofte aan u

Vraag het Air Products en verwacht meer!

Veiligheid en betrouwbaarheid

Of het nu gaat om cilinders, pakketten, vloeibare bulk of on-site gasgeneratie, wij garanderen u een veilige en betrouwbare levering

Naleving

Onze voedselveilige gassen en apparatuur voldoen aan alle relevante lokale wetgeving en best practices

Deskundig advies

Met meer dan 60 jaar ervaring in de levensmiddelenindustrie staan onze experts, ingenieurs en wetenschappers voor u klaar

Innovatie

R&D zit in ons DNA. We werken voortdurend aan nieuwe oplossingen om aan de veranderende behoeften van de levensmiddelenindustrie te voldoen

Vraag het de expert

Neil Hansford

Food Technology Expert, Verenigd Koninkrijk

“Waarom Air Products?”
Onze klanten vertellen ons dat het verschil zit in de kwaliteit van onze apparatuur, de expertise van onze mensen en de innovatie van ons R&D-team.

Freshline® Food Services

We leveren niet alleen gassen en apparatuur, we willen u bij elke stap helpen. Daarom zijn we ook wereldleider op het gebied van innovatie in de voedingsmiddelenindustrie, voeren we tests uit voor u op locatie of in een van onze laboratoria, bieden we advies op het gebied van procesevaluatie en -optimalisatie, analytische diensten en trainingsondersteuning.

MEER WETEN

Bent u benieuwd naar kwaliteit en naleving?

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze gassen en apparatuur voldoen aan alle relevante levensmiddelenwetgeving.

MEER INFORMATIE

Gastoevoeropties

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

CryoEase® Microbulk-oplossingen

Een handige en kostenbesparende oplossing voor grotere werkzaamheden. CryoEase®-tanks zijn verkrijgbaar in diverse maten. De CryoEase®-service vereenvoudigt uw gastoevoer doordat cilinders, voorraadbeheer en bestellen niet meer nodig zijn.

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel.

Vragen? We hebben antwoorden.

Onze experts staan klaar om u te helpen bij uw volgende project. Vraag meteen een gratis consult aan.

CONTACT OPNEMEN: