Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Careers

Carrière

De voordelen van werken voor Air Products

Wij bieden een hele reeks voordelen voor u en uw in aanmerking komende gezinsleden. Hoewel de voordelen over de hele wereld en in verschillende functies variëren, zijn hier enkele basisprincipes voor fulltime werknemers.

ap0165-expertise
Leren en ontwikkelen

Wij geloven dat leren een levenslang proces is. We helpen onze mensen hun talenten en vaardigheden te ontwikkelen door middelen en hulpmiddelen aan te bieden waarmee ze hun volledige potentieel kunnen realiseren.

ap0106-handshake
Iets terug doen

Onze op vrijwilligers gerichte cultuur stimuleert medewerkers om hun tijd en talent te delen. Ons bedrijfsbeleid stelt werknemers op alle niveaus van het bedrijf in staat om zich tijdens werktijd aan te melden met de steun van hun managers.

ap0184-cost
Concurrerend salaris

We bieden concurrerende salarissen die het beste talent aantrekken, motiveren en behouden. U kunt rekenen op een concurrerend salarispakket waarin de ervaring, vaardigheden en capaciteiten die u het bedrijf inbrengt, worden erkend.

ap0117-road
Flexibele werkregelingen

We begrijpen dat iedereen verplichtingen heeft buiten het werk om. Dit onderkennende, bieden wij programma's die flexibele werkregelingen bieden om al uw verplichtingen te beheren. Afhankelijk van uw functie of locatie zijn er verschillende opties beschikbaar.

ap0035-sustainability
Duurzaamheid

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van het milieu. We stellen agressieve milieudoelstellingen en meten onze vooruitgang om onze eigen activiteiten voortdurend te blijven verbeteren. We zijn er trots op dat we zijn ingebed in honderden gemeenschappen over de hele wereld, waarbij we partnerschappen opbouwen, groei ondersteunen en bijdragen aan gedeelde doelen.

ap0153-enhancedcustomerexperience
Employee Experience

From recruitment to onboarding to development to retirement, we are committed to creating an engaging employee experience where people feel they belong and matter.  Our employees have the opportunity to do meaningful work in a positive work environment working alongside leaders and teams they can trust.

Loopbaan naar succes

We hebben mensen nodig die toegewijd en gedreven zijn om de toekomst te creëren. Mensen met passie en toewijding om het goed te doen en een nooit aflatende wens om te leren, te verbeteren en bij te dragen. Klinkt het zoals u? Zo ja, onderzoek dan onze mogelijkheden.

We werken samen en zijn trots op het verschil dat we maken.

I get to work with experienced professionals that I can learn from and know that they will push me to take on new and challenging opportunities.

Ankit, Merchant Research & Development

Sta open voor dingen die u niet wilt te missen. Maak ook vroegtijdig verbinding - netwerk zo snel mogelijk, zodat mensen weten wie u bent. Relaties zijn erg belangrijk.

Jusline, Toepassingsanalist

We hebben een houding ten opzichte van veiligheid. En dat is maar goed ook.

Joe, IG-chauffeurstrainer

Air Products heeft me de flexibiliteit gegeven om te roteren, zodat u andere disciplines, andere installaties en manieren van werken binnen het bedrijf kunt leren kennen.

María, Engineer bij Lean Six Sigma Black Belt

I like that I work for a company that not only targets the profitability but also values diversity and safety as the core of the company’s culture.

Chia-Hang, IT Advanced Analytics

Air Products heeft me de mogelijkheid gegeven om werk en privé in balans te brengen door me flexibele werktijden te bieden. Ik heb veel bijgedragen aan het bedrijf en heb nog steeds tijd voor mijn gezin.

Nakia, SOD Oversight Lead

Air Products is een uniek bedrijf. Onze klanten strekken zich uit van fastfoodketens tot de allernieuwste technologie op het gebied van farmaceutica, onderzoek en atoomenergie. Het vinden van een oplossing die voldoet aan de behoeften van de klant geeft veel voldoening.

Amin, Project Engineer - CryoEase

Diversity and Inclusion

With more than 19,000 employees in 50 countries, diversity and inclusion is a valued part of the culture of Air Products. The unique perspectives and experiences our employees bring to their work are essential to meeting our customers’ needs and bringing innovation to the wide range of markets we serve, from food processing to metals processing to transportation. That is why we’ve set a goal to become the most diverse industrial gas company in the world and why we foster a collaborative and respectful work environment where everyone can achieve their true potential.

Ons aanvraagproces

ap0094-number-1
Zoeken en toepassen

U kunt vacatures zoeken en solliciteren via ons Career Center (koppeling naar Workday). Nadat u een profiel in ons systeem hebt gemaakt en uw cv hebt geüpload, kunt u solliciteren op een van onze huidige vacatures. 

ap34-number-2
Interview

Als u wordt geselecteerd voor een sollicitatiegesprek, wees dan voorbereid op het bespreken van uw vaardigheden en capaciteiten, prestaties, ontwikkelingsinteresses, doelen en functieverwachtingen.

ap35-number-3
Baanaanbod

Als u wordt geselecteerd voor een functie, ontvangt u een baanaanbod!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik zoeken naar openstaande vacatures?

Blader omlaag naar "Aanmelden bij Air Products" en klik op "Zoeken en solliciteren". Nieuwe gebruikers moeten een thuisaccount maken en terugkerende gebruikers kunnen inloggen met hun e-mailadres en wachtwoord.

Voer op de pagina Zoeken naar vacatures uw zoekcriteria in. Uw doorzoekbare criteria kunnen trefwoorden zijn, Req. Nr., Functienaam, locatie, enz. De standaardzoektaal is Engels; u kunt echter wel zoeken in een van de talen die in de rechterbovenhoek van de pagina worden vermeld. Als u geen zoekcriteria invoert, worden alle openstaande vacatures in het Engels opgenomen in uw zoekresultaten. Omdat dit een internationaal carrièrecentrum is, zijn er vacatures voor Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië en het Midden-Oosten.

Als uw zoekcriteria niet de gewenste resultaten opleveren, wis dan de criteria en voer ze opnieuw in. 

Als dit niet het gewenste antwoord geeft, neemt u contact op met Talentwerving. Vermeld uw naam, een telefoonnummer en een korte uitleg van het probleem.

Lees meer