Vrachtwagenchauffeurs


Kansen

We zijn op zoek naar carrièregerichte, gekwalificeerde chauffeurs die hun ervaring willen overbrengen naar een gevestigde, wereldwijde organisatie die wordt erkend voor veiligheid, professionele uitmuntendheid en toewijding aan onze medewerkers.

Als u een even toegewijde chauffeur bent met een geschiedenis van veiligheid en betrouwbaarheid, ontdek dan onze uitstekende mogelijkheden in het Career Centre, omdat deze per land verschillen. U wordt lid van een marktleider die bekend staat om zijn stabiele arbeidsverleden, concurrerende salarissen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze mogelijkheden verschillen per regio, dus bezoek ons carrièrecentrum om de huidige vacatures te bekijken.

Air Products drivers deliver industrial gases—such as nitrogen, oxygen, argon, hydrogen, helium and more—to a variety of customers around the world.

Uw carrière ontwikkelen

Bestuurderskwalificaties - Air Products werkt met u samen om uw vereiste rijbewijskwalificaties te handhaven, waaronder rijbewijs, medische en andere vereiste certificaten.

Air Products University - Leidt de voortdurende leerinspanningen van ons bedrijf met zijn 11 hogescholen om een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden te bieden, waaronder training voor veiligheid, producten en andere relevante onderwerpen.

Bestuurdersmentoren en -trainers - om uw groei en ontwikkeling te ondersteunen. Hoewel de meeste chauffeurs liever in chauffeursrollen blijven, zijn er mogelijkheden om door te groeien naar functies als terminaldispatcher, logistieke planner, teamleider en nog veel meer!

Andere carrièremogelijkheden