airproducts-logo Go to Home Page

Chemische verwerking

Vraag het aan Air Products... van ons kunt u meer verwachten

Air Products levert zowel grote als kleine volumes stikstof, zuurstof, waterstof en syngas, plus gasscheiding en zuiveringstechnologieën en technische ondersteuning aan de chemische verwerkende industrie. Door de expertise van onze mensen helpen we bedrijven wereldwijd slimmer, schoner en zuiniger te werken.
Download de brochure Nitrogen — A Security Blanket for the Chemical Industry

Veiligheid, oplossingen, levering en service voor de chemische industrie

Al meer dan 70 jaar vertrouwt de chemische industrie op de ervaring van Air Products met het toepassen van stikstof-, waterstof- en zuurstoftechnologieën die kunnen helpen de veiligheid te verbeteren, kosten te verlagen, milieu-emissies te verminderen of capaciteit te vergroten. Wij begrijpen de problemen met reactiechemie, kinetica, mengen en massaoverdracht waarmee u te maken hebt en kunnen u helpen bij het vinden van goedkope oplossingen om uw productiviteit te optimaliseren.

Wereldwijd toonaangevende producent en leverancier van waterstof en helium

Wereldleider in de levering van samengeperst gas en vloeibare waterstof en helium in diverse zuiverheden en concentraties

Wereldwijd toonaangevende fabrikant van stikstof, zuurstof en argon

Wereldleider in de levering van vloeibare en samengeperste stikstof, zuurstof en argon in diverse zuiverheden en concentraties

Betrouwbare toevoer van industriële gassen

Netwerk met meerdere installaties met primaire productie-installaties en secundaire productbronnen voor een betrouwbare levering

Is eigenaar en exploitant van honderden gasinstallaties wereldwijd

Meer dan 75 jaar ervaring in het ontwerpen en bedienen van industriële gasinstallaties om u te helpen de beste leveringsmodus te bepalen

Uitstekende staat van dienst in het op tijd voldoen aan behoeften

24/7 Inventory Management Services voor het maken van een plan voor voorraadaanvulling op basis van het huidige en toekomstige productieschema

Marktleider in veiligheid

Niets is zo belangrijk voor ons als de veiligheid en het welzijn van onze werkgemeenschappen

Technische ondersteuning wanneer u die nodig hebt

Ervaren technische teams over de hele wereld kunnen leverings- en technologieoplossingen leveren om aan uw unieke behoeften te voldoen

Klantenservice van wereldklasse

Onze benadering van klantrelaties is in de eerste plaats op uw behoeften gebaseerd

Vragen? Wij hebben antwoorden.

Onze toepassingstechnici kunnen met u samenwerken om uw activiteiten te verfijnen.

CONTACT OPNEMEN:

Tijdelijke gastoevoer

Al meer dan 40 jaar vertrouwen onze klanten op onze Air Products Express Services (APEX) voor een veilige, betrouwbare en snelle tijdelijke levering van gas. Wanneer u op korte termijn of in nood industriële gaslevering nodig hebt, met name tijdens turnarounds of opstarttijden, piekvraagperioden, geplande of ongeplande onderhoudsactiviteiten, hebt u snel hulp nodig om online en productief te blijven.
MEER INFORMATIE

On-site gasgeneratie

On-site gasgeneratie helpt duurzame klanten om hun CO2-voetafdruk te verkleinen, de energie-efficiëntie te verhogen, de doorvoer te verhogen, de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren en de milieuprestaties te verbeteren.
MEER INFORMATIE

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Argon

Compressed argon gas and liquid argon in a variety of purities and in various modes of supply around the world thanks to our network of storage and transfill facilities.

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Koolmonoxide/syngas

Koolmonoxide (CO) wordt gebruikt bij de productie van chemicaliën, variërend van azijnzuur tot polycarbonaten tot polyurethaan tussenproducten. Syngas wordt gebruikt bij de productie van oxoalcoholen en aldehyden.

Helium

Een inert gas voor cryogene toepassingen, warmteoverdracht, afscherming, lekdetectie, analyse en hijstoepassingen

Waterstof

Waterstof als gas wordt gewaardeerd om zijn reactieve en beschermende eigenschappen. De chemische industrie kan profiteren van haar unieke eigenschappen om de kwaliteit te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de kosten te verlagen.

Stikstof

Stikstof wordt veel gebruikt in de chemische industrie voor diverse toepassingen, waaronder inertiseren/blanketen, proceskoeling en terugwinning van oplosmiddelen.

Zuurstof

Wij bieden samengeperst zuurstofgas of vloeibare zuurstof in diverse zuiverheden en concentraties.

Plan voor succes.

CONTACT OPNEMEN:

HULPMIDDELEN