Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Liquid bulk trailer

Waterstof

Hydroprocessing-toepassingen

Waterstof is een fundamentele bouwsteen voor veel chemische producten zoals ammoniak en methanol. Het dient ook als een belangrijk materiaal voor hydroprocessing-toepassingen, waaronder hydrogenering. Hydrogeneringsreacties zijn gevoelig voor diverse factoren die de batchtijd, de levensduur van de katalysator, de productiesnelheid en de selectiviteit negatief kunnen beïnvloeden. Air Products kan u helpen uw hydrogeneringsreactie te optimaliseren en de kosten te verlagen door de beste toevoermodus te selecteren en de reactiekinetiek of thermodynamica te evalueren en te optimaliseren. We kunnen ook helpen bij het optimaliseren van hydrobehandelings- of katalysatorregeneratieprocessen.

De drijvende krachten achter het gebruik van waterstof nemen toe en waterstofleveranciers moeten innovatieve oplossingen ontwikkelen om aan de veranderende marktbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om de integratie van een industrieel gascomplex via pijpleidingen of de vraag naar tijdelijke waterstof, de samenwerking met een verstrekkende en diverse waterstofleverancier kan nieuwe oplossingen bieden voor de chemische industrie.

ap0009-pipeline
Waterstofleidingen

Air Products beschikt over waterstofleidingen over de hele wereld. Voorbeelden zijn pijpleidingen in Sarnia, Ontario en Edmonton, Alberta in Canada; in Rotterdam, Nederland; en in de VS in Zuid-Californië en de Golfkust van Texas/Louisiana. We blijven groeien en deze franchises uitbreiden.

ap0001-plant
Flexibele leveringsmodi voor on-site generatie om aan de nieuwe productievraag te voldoen

On-site gasgeneratie biedt vaak de optimale, goedkope oplossing voor een betrouwbare waterstoflevering. Air Products' on-site modulaire concept van meerdere waterstofgeneratoren bood een gunstige alternatieve oplossing en kan voorzien in de behoefte aan flexibiliteit en minimale impact op bestaande installaties.

0892-bandaid
Tijdelijke behoeften in hoogwaardige markten tijdens uitval van waterstof

Dankzij de vooruitgang op het gebied van pomptechnologie voor vloeibare waterstof en toevoersystemen is het aanbod van tijdelijke waterstofleveringen toegenomen. Voor veel producenten van speciale en petrochemische producten kan tijdelijke levering een groot deel van de waterstof leveren die nodig is om de productie draaiende te houden terwijl reparaties worden uitgevoerd aan bestaande waterstofgeneratoren of reformers.

Vraag het de expert

Ik ben een aantal veranderingen in mijn proces aan het evalueren waarvoor waterstof nodig is. Hoe kan Air Products mij helpen de mogelijke effecten te begrijpen?

Krachtcentrale waterstof

Oplossingen voor een reeks nieuwe uitdagingen voor de koolwaterstof-, petrochemische en transportindustrie