airproducts-logo Go to Home Page

Metaalproductie

Industriële gassen en technologieën voor kostenefficiënte metaalproductie

Als wereldwijd toonaangevende leverancier van industriële gassen heeft Air Products tientallen jaren ervaring met de levering van gas en technologie om de prestaties van metaalproducenten te verbeteren. Wij bieden een volledig assortiment gassen - waaronder argon, kooldioxide, helium, waterstof, stikstof, zuurstof en gasmengsels - met een breed scala aan leveringsmodusopties en zuiverheidsniveaus om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen. We kunnen ook een breed scala aan technische diensten en innovatieve gastechnologieën leveren om u te helpen de kosten te verlagen en de productiviteit te verbeteren, terwijl u de milieu-impact van uw productieprocessen minimaliseert.

Uitgebreide reeks industriële gassen en kostenefficiënte technologieën

De expertise, gassen, leveringswijzen en technologieën van Air Products bieden producenten van ferro- en non-ferrometalen een breed scala aan operationele mogelijkheden en verbeteringen in procesefficiëntie, van primaire productie en raffinage tot secundaire winning en verwerking, die aanzienlijke voordelen kunnen opleveren, waaronder: 

  • Grotere opbrengst
  • Verhoogde productiviteit
  • Verhoogd brandstofverbruik
  • Geringere uitstoot
  • Verlagen van de bedrijfskosten

Industriële gassen en technologieën om uw kosten te verlagen

Wereldwijd uitgebreid netwerk van industriële gasinstallaties

99,95% betrouwbaarheid van het leveren van on-time leveringen aan de door u gespecificeerde stroom, zuiverheid en druk

State-of-the-art gasproductie op locatie

Rendabele, efficiënte en toegewijde levering, afgestemd op uw bedrijfsbehoeften

Met zuurstof verrijkte verbranding

Innovatieve brandersystemen, op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften

Gasinjectietechnologie

Een breed scala aan oplossingen voor inertiseren, roeren en raffineren om de opbrengst te verbeteren en de kosten te verlagen

Process Intelligence

State-of-the-art diagnostische sensoren op de brander en draadloze communicatietechnologie voor het bewaken en regelen van onze gassen en apparatuur, evenals het bijhouden van de belangrijkste procesparameters

"Iedereen kan moleculen leveren. De after-sales technische ondersteuning van Air Products was fenomenaal."
Stan Albrecht, Plant Engineer, Grede Foundries

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Argon

Argon, een inert gas, wordt vaak gebruikt bij toepassingen in metaalproductieprocessen om de kwaliteit te verbeteren en de efficiëntie en opbrengst te verhogen.

Waterstof

Gewaardeerd om zijn reactieve en beschermende eigenschappen, en gebruikt door vele industrieën zoals elektronica, voedingsmiddelen, glas, chemicaliën, raffinage en meer kunnen profiteren van de unieke eigenschappen om de kwaliteit te verbeteren, prestaties te optimaliseren en kosten te verlagen.

Stikstof

Stikstof wordt routinematig gebruikt in toepassingen in gieterijen, geïntegreerde en mini-mills, speciaal/roestvrij staal en non-ferrometalen.

Zuurstof

Zuurstof kan de verbranding verbeteren door verhoogde warmteoverdracht, hogere vlamtemperaturen en een kleiner volume aan brandstofgassen bij metaalproductie.

Optimaliseer uw metaalproductieprocessen...

Laat onze ervaren toepassingstechnici u helpen de juiste mix van gas en technologie te gebruiken voor uw bedrijf.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP!

HULPMIDDELEN