airproducts-logo Go to Home Page

PRISM® Cryogene zuurstofinstallaties en -services

Wereldwijde ervaring. Lokale ondersteuning.

PRISM® Cryogene zuurstofinstallaties bieden kostenefficiënte en uiterst betrouwbare productie van zuurstofgas, stikstof en argon voor bepaalde vereisten. Deze installaties kunnen worden ontworpen met de vereiste back-upsystemen, productopslag en druk van gaslevering om te voldoen aan veeleisende toepassingen in industrieën zoals staal en glas. Hoewel deze cryogene installaties tot de grootste in de PRISM®-productlijn behoren, helpen de gestandaardiseerde ontwerpen en modulaire configuraties ons om responsieve levering te bieden die voldoet aan kritieke projectvereisten.

Of u nu op zoek bent naar een gastoevoer op de lange termijn met een nieuwe zuurstof- of dual-product-installatie of diensten en ondersteuning voor een bestaande cryogene installatie die eigendom is van de klant, het internationale team van Air Products met lokaal beschikbare on-site specialisten zal met u samenwerken om de vereisten te beoordelen en leveren de optimale oplossing en ondersteuning voor de levering van industriële gassen gedurende de levensduur van het bedrijfsmiddel.

Download het gegevensblad van PRISM® Cryogene zuurstofgeneratoren

Zuurstofinstallaties die aan uw behoeften voldoen

Cryogene installaties kunnen worden ontworpen om voornamelijk zuurstof of stikstof te leveren, of om zowel zuurstof als stikstof te leveren, waarbij sommige installatieontwerpen ook argon produceren.

We bieden een breed scala aan zuurstofleveringswijzen en branchespecifieke technologie voor toepassingen in robuuste gasgebruiksindustrieën zoals staal, glas, pulp en papier, waterbehandeling en meer.

Of het nu gaat om grote cryogene luchtscheiders of een kleinere installatie op locatie, onze systemen bieden de flexibiliteit om vloeibare producten te produceren voor back-up en piekvraag.

Air Products heeft meer dan 2500 luchtscheidingsinstallaties wereldwijd ontworpen, gebouwd en verkocht en bezit of exploiteert meer dan 1500 installaties in meer dan 50 landen wereldwijd.

PRISM®-installaties voor cryogene zuurstof - Van klein tot groot zijn vereist

Unieke branche-ervaring met focus op specifieke toepassingen.

Het on-site team van Air Products maakt gebruik van de ervaring en het inzicht in het ontwerpen, bouwen en verkopen van meer dan 2500 luchtscheidingsinstallaties wereldwijd en bezit of exploitatie van meer dan 1500 installaties in meer dan 50 landen wereldwijd, en helpt u bij het ontwerpen van de meest effectieve gaslevering voor uw operaties

Innovatieve technologieën voor productiviteitswinst en kostenbesparingen

Air Products ontwikkelde het concept van on-site gasproductie en innoveert al meer dan 75 jaar onze eigen technologie voor zuurstof en geïntegreerde toepassingen, waardoor klanten hun productiviteit kunnen verbeteren, energieverbruik en emissies kunnen verlagen en kostenbesparingen kunnen realiseren

Combustion Lab

Beoordeel de prestaties in een gecontroleerde omgeving en maak gebruik van videobeelden op afstand

Training voor operators van luchtscheidingsinstallaties in eigendom van de klant

Als u hulp nodig hebt bij de dagelijkse werkzaamheden van uw installatie of regelmatig onderhoud nodig hebt, kunt u zich tot Air Products wenden om uw operators te trainen en het maximale uit uw industriële gasinstallatie te halen

INDUSTRIËLE GASSEN EN GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE VOOR NON-FERROMETALEN, MIJNBOUW- EN RAFFINAGE-INSTALLATIES

"Air Products is een betrouwbare leverancier van industriële gassen en hun producten helpen ons de efficiëntie van onze activiteiten te maximaliseren. Hun klantgerichte aanpak en technische ondersteuning waren essentieel voor het optimaliseren van het zuurstofsysteem voor ons proces. We kijken ernaar uit om in de toekomst met Air Products samen te werken."
Alain Thibault, Metallurg, Osisko Mining Corporation

Bent u geïnteresseerd in on-site gasgeneratie, installaties en diensten?

Air Products PRISM®-generatoren en on-site installaties bieden oplossingen voor kosteneffectieve, efficiënte, on-site levering van waterstof, stikstof, zuurstof en argon met extra services en ondersteuning voor installaties in eigendom van de klant.

NEEM CONTACT OP MET EEN ON-SITE SPECIALIST

Resource Center