airproducts-logo Go to Home Page

Farmaceutisch

Technische oplossingen voor veiligere en productievere processen

Air Products kan u helpen innovatie te stimuleren in uw farmaceutische bedrijf, met behoud van concurrentievermogen, kwaliteitscontrole en naleving van voorschriften zoals Good Manufacturing Practices (GMP), farmacopeeën en milieurichtlijnen.
Met onze geavanceerde kennis van farmaceutische processen en technologie bieden wij een breed scala aan innovatieve en waardevolle gasoplossingen om de veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en productiviteit van uw processen te verbeteren, variërend van uw laboratorium tot de productie van actieve farmaceutische ingrediënten of de productie van geneesmiddelen.

Een breed scala aan technische oplossingen om u te helpen verbeteren

  • Duurzaamheid
  • Milieu- en veiligheidsprestaties
  • Productkwaliteit
  • Productiviteit

Wilt u meer weten over onze farmaceutische processen?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN:

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Zuurstof

Naast het gebruik ervan als een luchtwegen gas voor de gezondheidszorg toepassingen, de sterke oxiderende eigenschappen profiteren veel industrieën door het verbeteren van de opbrengsten, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van carbon footprint in vergelijking met andere brandstoffen.

HULPMIDDELEN