airproducts-logo Go to Home Page

Auto-industrie

Innovatieve gasoplossingen voor de automobielindustrie

Air Products biedt industriële gassen, atmosferen met gemodificeerd gas, apparatuur en technische ondersteuning om autofabrikanten en hun leveranciers te helpen de productkwaliteit te verbeteren, de bedrijfskosten te verlagen en de productie-efficiëntie te verhogen. Onze brede capaciteiten helpen onze klanten succesvol te zijn in een concurrerende, wereldwijde industrie die zowel hoge kwaliteit als waarde vereist, terwijl ze worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen op het gebied van brandstofzuinigheid, hogere betrouwbaarheid, veiligheid van de bestuurder en slimme connectiviteit. Wij bieden een volledig assortiment hoogwaardige en industriestandaard gassen (stikstof, waterstof, argon, helium, zuurstof, kooldioxide en gasmengsels), in cilinders of pakketten, naast on-site gasgeneratie, CryoEase® microbulk leveringsopties, gasbehandelingsapparatuur en -technologie, gekoppeld aan een wereldwijde leveringscapaciteit.
Download de brochure Industrial Gas Solutions for Automotive

Industriële gassen van een wereldwijde leider

's Werelds grootste producent en leverancier van waterstof en helium

Wereldleider in de levering van vloeibare en samengeperste waterstof en helium in diverse zuiverheden en leveringswijzen

Wereldwijd toonaangevende fabrikant van stikstof, zuurstof en argon

Wereldwijd marktleider in de levering van vloeibare en samengeperste stikstof, zuurstof en argon in diverse zuiverheden en concentraties

Betrouwbare levering van industriële gassen

Netwerk met meerdere installaties met primaire productie-installaties en secundaire productbronnen voor een betrouwbare levering

Is eigenaar van en exploiteert wereldwijd honderden gasinstallaties

Meer dan 75 jaar ervaring in het ontwerpen en bedienen van industriële gasinstallaties om u te helpen de beste leveringsmodus te bepalen

Uitstekende staat van dienst in tijdig opleveren

24/7 Inventory Management Services om een voorraadaanvullingsplan te maken op basis van uw huidige en toekomstige productieschema

Marktleider in veiligheid

Niets is zo belangrijk voor ons als de veiligheid en het welzijn van onze werkgemeenschappen

Technische ondersteuning wanneer u die nodig hebt

Ervaren technische teams over de hele wereld kunnen leverings- en technologieoplossingen leveren om aan uw unieke behoeften te voldoen

Wereldwijde klantenservice

Onze benadering van klantrelaties is in de eerste plaats gebaseerd op uw behoeften

Vraag het de expert

Greg Arslanian

Global Electronics Industry Manager

"Hoe kunnen industriële gassen de kwaliteit van elektronische componenten en assemblages voor de auto-industrie verbeteren?"
Naarmate het percentage elektronische componenten en assemblages in de auto toeneemt, blijft Air Products haar aanbod uitbreiden om nieuwe ontwerpen te ondersteunen en opkomende technologieën te ondersteunen. Wij bieden verschillende oplossingen die fabrikanten kunnen helpen de productkwaliteit te verbeteren, de bedrijfskosten te verlagen, defecten te verminderen en de productie en betrouwbaarheid te verhogen: Stikstof-inert-golf-soldeersysteem voor slakreductie, verbeterde kwaliteit van de verbinding en verbetering van de totale eigendomskosten. Stikstof voor SMT-reflow-montage om de kwaliteit van de soldeerverbinding te verbeteren, kostbare nabewerking te verminderen en de betrouwbaarheid te verbeteren. Inerterende gassen, zoals argon, voor gebruik op het gebied van flip-chip assemblage om de betrouwbaarheid van de assemblage te verbeteren. Vloeibare stikstof voor gebruik in HASS- en HALT-stresstests en hulp bij het verlagen van het stikstofverbruik. Zuurstofniveauregelsysteem voor reflow-solderen om de procesconsistentie te verbeteren, een consistent stikstofverbruik te bieden en het werkvenster te verruimenInzicht in het systeem en mogelijkheden voor procesoptimalisatie voor golf, reflow, en selectief solderen en geïntegreerde circuitverpakkingen. Laat Air Products onze uitgebreide ervaring in elektronische toepassingen voor u aan het werk zetten. Wij bieden totaaloplossingen voor uw elektronische productievereisten met apparatuur, technologie en betrouwbare gastoevoer. Wij beschikken over de expertise die wij hebben als wij een toonaangevende leverancier zijn voor de automobielindustrie over de hele wereld.

Motor Manufacturer Finds a Pure Solution to Annealing Problems

BESPARING OP GASVERBRUIK

Voor een fabrikant van kogellagers bleek uit het procesbeheersysteem van Air Products dat het gasverbruik hoger was dan nodig. Uit de gegevens bleek dat het gasdebiet te hoog en inconsistent was en dat de verhouding van de gassen 200% afweek.

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Argon

Argon, an inert gas, is commonly used in applications across automotive production operations to improve quality, and increase efficiency and yield.

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Helium

Een inert gas voor cryogene toepassingen, warmteoverdracht, afscherming, lekdetectie, analyse en hijstoepassingen

Waterstof

Gewaardeerd om zijn reactieve en beschermende eigenschappen, en gebruikt door vele industrieën zoals elektronica, voedingsmiddelen, glas, chemicaliën, raffinage en meer kunnen profiteren van de unieke eigenschappen om de kwaliteit te verbeteren, prestaties te optimaliseren en kosten te verlagen.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Zuurstof

Naast het gebruik ervan als een luchtwegen gas voor de gezondheidszorg toepassingen, de sterke oxiderende eigenschappen profiteren veel industrieën door het verbeteren van de opbrengsten, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van carbon footprint in vergelijking met andere brandstoffen.

Vragen? We hebben antwoorden.

Neem contact met ons op om tientallen jaren ervaring met industriële gassen, productie, toepassingen en apparatuur voor u te laten werken.

CONTACT OPNEMEN: