airproducts-logo Go to Home Page

Speciale gassen

Ons assortiment speciale gassen omvat toonaangevende UHP-gassen, en proces-, kalibratie- en ISO 17025-geaccrediteerde mengsels, in een breed scala aan leveringswijzen.

Het Air Products-assortiment speciale gassen bestaat uit ultrazuivere gassen en gasmengsels die worden gebruikt voor instrumentkalibratie, procesregeling en chemische markten. Het productaanbod omvat ook koelmiddelen, zeldzame gassen en reagentia zoals waterstofchloride, koolmonoxide en distikstofoxide.

Het ultrazuivere assortiment omvat onze toonaangevende BIP®-cilinder, met ongeëvenaarde specificaties voor kritieke onzuiverheden. Typische zuiverheidsniveaus beginnen bij 99,9995%.

Gasmengsels zijn verkrijgbaar in twee leveringswijzen: de traditionele hervulbare cilinder en niet-hervulbare bussen.

Mengsels in traditionele cilinders kunnen worden geleverd volgens de strengste klantspecificaties, waaronder concentraties per miljard deeltjes en certificering tot ISO 17025 met een stabiliteitsniveau tot 120 maanden. Deze kenmerken zorgen ervoor dat ze geschikt zijn voor bijna alle gebruikersvereisten en toepassingen.

Niet-hervulbare bussen, meestal gebruikt wanneer kleine gasvolumes vereist zijn, hebben een ongeëvenaard stabiliteitsniveau voor zowel reactieve als niet-reactieve componenten en zijn verkrijgbaar met korte levertijden.

Proceschemicaliën, die doorgaans worden gebruikt in industriële toepassingen, zoals fluorisering in de blaasvormindustrie, en koelmiddelen, zoals R134a en R404a, die worden aangetroffen in airconditioning of koeleenheden, worden geleverd in talloze containerformaten, van cilinders tot vaten. Zeldzame gassen, waaronder krypton en xenon, kunnen worden geleverd in diverse zuiverheids- en cilinderopties.

Dankzij het uitgebreide productportfolio levert Air Products aan vele uiteenlopende industrieën, waaronder analytische, farmaceutische, gasdetectie, chemische en petrochemische industrie, om er maar een paar te noemen. Dit in combinatie met onze ervaring op het gebied van toepassingstechniek betekent dat we een voorkeursleverancier zijn voor zowel grote multinationals als kleine onafhankelijke organisaties.

Download de brochure 'Een diepere blik op Specialty Gases'

Wat zijn de voordelen van speciale gassen van Air Products?

BIP®-technologie: uniek in UHP-gassen

Het beste aanbod in onze UHP-gassenportfolio. Ideaal voor toepassingen waarbij de kritische onzuiverheden, O2, H2O en THC tot ppb-niveaus zijn geminimaliseerd.

Experis®-gasmengsels

Een assortiment met hoogwaardige componenten en de modernste afvulinstallatie zorgen voor de mogelijkheid om stabiele concentraties te leveren, van procentueel niveau tot zo laag als delen per miljard.

Niet-hervulbare cilinders

Compleet assortiment niet-hervulbare cilinders voor zowel reactieve als niet-reactieve gasmengsels.

UHP-gassen

Het volledige assortiment UHP-gassen zorgt ervoor dat Air Products aan al uw toepassingsvereisten kan voldoen.

Vragen? We hebben antwoorden.

CONTACT OPNEMEN:

Klaar om te bestellen?

NU KOPEN

Leveringsopties

Air Products kan u helpen bij het bepalen van de meest voordelige leveringsoptie voor uw specifieke toepassing en geografische locatie. Industriële gassen worden doorgaans in gasvormige en vloeibare vorm geleverd via diverse toevoersystemen.

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel.

Online Veiligheidstraining

Met deze zeer toegankelijke online cursus over veilig werken met cilindergassen, traint u uw medewerkers al voor slechts €65,-.

De ideale training voor iedereen die werkt met cilinders onder druk!

MEER INFO

Vraag het de expert

"Is het ingewikkeld om een bumptest uit te voeren?"

Nee - het is eenvoudig. Bekijk deze video om te zien hoe eenvoudig het is om een draagbare gasdetector te testen met behulp van een niet-hervulbare bus van Air Products.

 

HULPMIDDELEN