airproducts-logo Go to Home Page

Rubber en kunststoffen

Technische diensten en gasoplossingen om aan uw procesbehoeften te voldoen

Rubber- en kunststofverwerkers vertrouwen op de ervaring, technologieën en technische knowhow van Air Products om hun processen te verbeteren. Met onze betrouwbare leveringsopties voor industriële gassen en gasgerelateerde oplossingen kunnen we u helpen de efficiëntie, veiligheid en winstgevendheid van uw bedrijf te verbeteren.

Door gebruik te maken van onze ultramoderne laboratoria en tientallen jaren ervaring met industriële gassen en cryogene gassen, kunnen onze hoogopgeleide specialisten u helpen bij het identificeren van mogelijke verbeterpunten en oplossingen aanbevelen die u kunnen helpen kosten te verlagen, productkwaliteit te verbeteren en cyclustijden te verkorten. We kunnen uw materiaal op apparatuur op productieschaal laten draaien in onze cryogene testfaciliteiten om de haalbaarheid van het gebruik van cryogeen materiaal in uw proces te bepalen. Van cryogeen maal- en deflashersystemen tot het uitharden van banden, wij kunnen oplossingen op gasbasis leveren die aan uw behoeften voldoen. Onze PolarFit®-reeks cryogene slijp- en deflashtoepassingen zijn slechts enkele van de technologieën die u helpen uw productiviteit te verhogen. Vraag het Air Products,… we zijn er om u te helpen.

Innovatieve en rendabele oplossingen op basis van industriële gassen kunnen u helpen:

  • Verhogen van de productiviteit
  • Procestijden verkorten
  • Veiligheid verhogen
  • Stroomlijn de installatie en het opstarten van apparatuur
  • Productafval verminderen

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Wilt u meer weten over hoe cryogene processen uw proces kunnen ondersteunen?

Bel Air Products voor coole oplossingen voor uw behoeften op het gebied van rubber en kunststof

CONTACT OPNEMEN:

HULPMIDDELEN