airproducts-logo Go to Home Page

Laboratoriumanalyse

Experis® ultrazuivere gassen en mengsels voor analytische toepassingen

De Experis®-reeks speciale gassen van Air Products is speciaal ontwikkeld voor analytische gebruikers en omvat ultrazuivere gassen, gasmengsels en gasverwerkingsapparatuur. Onze unieke BIP® technologie biedt de hoogste zuiverheidsniveaus in argon, stikstof, helium en waterstof voor de meest veeleisende analytische toepassingen.

Het uitgebreide assortiment kalibratie- en geaccrediteerde gasmengsels van Air Products wordt geproduceerd uit een breed scala aan componenten met concentraties zo laag als delen per miljard (ppb) en biedt mengselstabiliteit, certificering en traceerbaarheid voor de meest veeleisende toepassingen. Als aanvulling op dit aanbod kunnen we een hoogwaardig assortiment gasbehandelingsapparatuur leveren, waaronder cilinderregelaars, spruitstukken, kleppen en spoelsystemen.

Onzuiverheden in uw gas kunnen de nauwkeurigheid van uw analyse aanzienlijk in gevaar brengen en grote problemen met analyseapparatuur veroorzaken. Ons team van experts kan u adviseren over het juiste speciale gas voor uw toepassing, met de optimale zuiverheid of mengselsamenstelling. Ook kan het team ervoor zorgen dat het mengsel op tijd en op de beste manier voor uw behoeften wordt aangeleverd.

Nauwkeurigere analyse

Grotere gevoeligheid en lagere detectiegrenzen

Lagere bedrijfskosten

BIP®-technologie verwijdert schadelijke onzuiverheden, verlengt de levensduur van apparatuur en vermindert de onderhoudsfrequentie

Minder systeemonderhoud

Dankzij de BIP®-technologie zijn er geen externe zuiveraars meer nodig

Ongeëvenaarde zuiverheid

BIP®-technologie is tot 300 keer zuiverder dan conventionele gassen; minder dan 10 ppb O₂ en minder dan 20 ppb H₂O

Nauwkeurigheid

Geavanceerde technieken voor gasmengsels

Gasmengsel Stabiliteit tot 10 jaar

Cilinderbehandelingstechnologieën onderschreven door 's werelds toonaangevende gasmetrologie-instituten

Traceerbaarheid

Robuuste traceerbaarheid van metingen volgens internationale normen

Beschikbaarheid

Een breed scala aan standaardsamenstellingen, plus snelle levering van op maat gemaakte kalibratiemengsels voor uw analyse

Klaar om te bestellen?

NU KOPEN

Vragen? We hebben antwoorden.

CONTACT OPNEMEN:

HULPMIDDELEN