airproducts-logo Go to Home Page

Lassen

Hogere productiviteit, minder afkeur en een gezondere werkomgeving

Maxx®-lasprocesgassen (beschermgassen) zijn een uniek assortiment gassen die de beste combinatie van kwaliteit, productiviteit en veiligheid bieden.

De Maxx®-reeks is ontworpen na strenge tests onder echte werkomstandigheden.

Maxx®-gassen leveren het hoogste prestatieniveau - inclusief betere laskwaliteit en hogere lassnelheden - om de productiviteit te maximaliseren, uitval te verminderen en uw werkomgeving te verbeteren. Bereik meer met minder afkeur bij het lassen van koolstofstaal, roestvast staal, aluminium of hoogwaardige legeringen

Download de Maxx® Weld Process Gases-brochure

Welke gassen zijn beschikbaar in het Maxx®-assortiment van Air Products?

Alumaxx® gassen
Het juiste gas voor alle aluminium laswerkzaamheden
Inomaxx® gassen
Maximale prestaties voor het lassen van roestvast staal
Ferromaxx® gassen
Voor sneller en schoner lassen van koolstofstaal

Waar vind ik een Verkooppunt bij mij in de buurt?

Voor cilindergassen kunt u ook terecht bij onze agenten door heel België

AGENT ZOEKEN

Bekijk de voordelen van onze Maxx®-gassen

Wat u ook last, de innovatieve reeks lasgassen van Air Products levert superieure resultaten. Samengesteld om de output te verhogen door een unieke combinatie van lasbaarheid, laskwaliteit en hogere lassnelheden, bereikt u meer met minder uitval.

Klaar om te bestellen?

NU KOPEN

Air Products' Gastrak®-service

Bespaar geld, verhoog de productiviteit en verbeter de kwaliteit. Of u nu enkele cilinders gebruikt of een leiding gebruikt, de Gastrak®-service kan u helpen.

  • Kosten verlagen: door het elimineren van de starpiek en een te hoge gasflow verbruikt u minder gas.
  • Kwaliteit verbeteren: consistent gebruik van de optimale gasstroomsnelheid verbetert de laskwaliteit en vermindert uitval.
  • Eenvoudige installatie: Gastrak®-apparatuur kan worden geïntegreerd in een bestaande of nieuwe gasleiding, of kan worden gebruikt met traditionele en/of Integra®-cilinders.

 Bekijk de video

WILT U BEGINNEN MET BESPAREN?

Plan voor succes.

CONTACT OPNEMEN:

Gasopties

Lassen Snijgassen

Een reeks gassen, technologieën en diensten voor metaalproductie, of het nu gaat om lassen, snijden, thermisch spuiten, hardsolderen of gutsen.

Zuurstof

Naast het gebruik ervan als een luchtwegen gas voor de gezondheidszorg toepassingen, de sterke oxiderende eigenschappen profiteren veel industrieën door het verbeteren van de opbrengsten, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van carbon footprint in vergelijking met andere brandstoffen.

Acetylene

Acetylene is the primary fuel for oxy-fuel welding and is the fuel of choice for repair work and general cutting and welding, Acetylene produces the hottest and most concentrated primary flame of all industrial fuel gases.

Argon

Compressed argon gas and liquid argon in a variety of purities and in various modes of supply around the world thanks to our network of storage and transfill facilities.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Helium

Een inert gas voor cryogene toepassingen, warmteoverdracht, afscherming, lekdetectie, analyse en hijstoepassingen

Waterstof

Gewaardeerd om zijn reactieve en beschermende eigenschappen, en gebruikt door vele industrieën zoals elektronica, voedingsmiddelen, glas, chemicaliën, raffinage en meer kunnen profiteren van de unieke eigenschappen om de kwaliteit te verbeteren, prestaties te optimaliseren en kosten te verlagen.

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Resource Center