airproducts-logo Go to Home Page

Fermentatie

Boost of optimaliseer uw fermentatieprocessen met onze food grade gassen

Probeert u momenteel uw aerobe fermentatieproces te versnellen? Of probeert u de opbrengst te verbeteren?

Het verrijken van uw fermentatietank met onze voedselveilige zuurstof, CO₂ en stikstof kan een kosteneffectieve manier zijn om uw capaciteit te verhogen en/of uw opbrengst te verbeteren als uw proces momenteel zuurstofarm is of last heeft van opgeloste gassen.

Of het nu gaat om een beetje zuurstofversterking of om een volledige atmosfeervervanging, onze experts helpen u graag bij het bepalen welk proces het beste past bij uw specifieke behoeften. 

Zuurstof

Om aerobe fermentaties of de groei van gisten en bacteriën te stimuleren

Stikstof

Om de kwaliteit van uw product te behouden, de veiligheid te verbeteren of vluchtige bijproducten uit uw fermentoren te verwijderen

Kooldioxide

Voor het voeden van bioprocessen, conserveren van eindproducten en regelen van de pH tijdens de productie

Freshline® Food Services

Wij leveren niet alleen gassen en apparatuur, wij ondersteunen u graag bij elke stap op weg naar succes. Daarom zijn wij ook wereldleider op het gebied van innovatie in de voedingsmiddelenindustrie, voeren wij testen voor u uit op uw locatie of in een van onze laboratoria en bieden wij consultancy, waaronder procesevaluatie en -optimalisatie, analytische diensten en trainingsondersteuning.

MEER WETEN

Benieuwd naar kwaliteit en conformiteit?

Wij hechten veel belang aan veiligheid en kwaliteit. Onze gassen en apparatuur voldoen aan alle relevante voedselwetgeving.

MEER WETEN

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

CryoEase® Microbulk-oplossingen

Een handige en kostenbesparende oplossing voor grotere werkzaamheden. CryoEase®-tanks zijn verkrijgbaar in diverse maten. De CryoEase®-service vereenvoudigt uw gastoevoer doordat cilinders, voorraadbeheer en bestellen niet meer nodig zijn.

On-site gasgeneratie

On-site gasgeneratie helpt duurzame klanten om hun CO2-voetafdruk te verkleinen, de energie-efficiëntie te verhogen, de doorvoer te verhogen, de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren en de milieuprestaties te verbeteren. 

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Zuurstof

Naast het gebruik ervan als een luchtwegen gas voor de gezondheidszorg toepassingen, de sterke oxiderende eigenschappen profiteren veel industrieën door het verbeteren van de opbrengsten, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van carbon footprint in vergelijking met andere brandstoffen.

Wilt u uw fermentatieproces met ons bespreken?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN: