airproducts-logo Go to Home Page

Airconditioning

De meest geschikte koelmiddelen voor particuliere, zakelijke en gecentraliseerde verwarmings- en koelsystemen

Wanneer we het over airconditioning (A/C) hebben, bedoelen we huishoudelijke apparatuur of apparatuur die in centra en bedrijven is geïnstalleerd. Hieronder vallen ook gecentraliseerde installaties voor de koeling van lucht en water in een gebouw of datacentrum en warmtepomp- (verwarmings-)apparatuur.

Deze apparatuur werkt dankzij koelgassen. Bij Air Products beschikken wij over het breedste gamma koelgassen en het meest gekwalificeerde team om u te adviseren over het beste gas voor elke situatie.

Ons team heeft de expertise om u te helpen voldoen aan de eisen van de F-Gas en de speciale belasting op broeikasgassen. Wij leggen uit hoe u kunt overschakelen van HFC's op producten met een lager PCA (GWP).

Wat is de belangrijkste reden om grote hoeveelheden gas te gebruiken?

We kunnen u adviseren. Neem contact met ons op en wij zullen u helpen de beste oplossing te vinden.

NEEM CONTACT OP

Vraag het de deskundige

Ander Leoz

Specialist in metaalcarbide koelgassen

“Wat is een retrofit?”
Soms kunnen we de levensduur van de apparatuur verlengen door het koelmiddel te vervangen door een met een lager GWP, dit is een retrofit. Het gewonnen gas moet worden afgeleverd bij een erkende afvalbeheerder.

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.