airproducts-logo Go to Home Page

Bottelen en inblikken

Hoe kan Air Products uw botteling en conservenindustrie optimaliseren?

Kostenbesparing

Grotere besparingen op verpakkingsmateriaal, beperkt gasverbruik, minder gemorste koolzuurhoudende dranken of bieren

Langere houdbaarheid

Stikstof verdrijft ongewenste zuurstof, wat leidt tot een langere houdbaarheid

Betere kwaliteit

Uitstekende houdbaarheid van lagers, stouts en ciders; zorgen voor een pubkwaliteitsresultaat met een blikje of een fles

Operationele efficiëntie

Onder druk staande, lichtgewicht verpakte dranken betekenen minder breuk wanneer ze op pallets worden geplaatst voor transport

Opbrengst

Stikstof purgeren is een goed alternatief voor hogedrukwaterstraal, terwijl het breken van luchtbellen het morsen van producten vermindert

Benieuwd naar onze gassen voor bottelen of inblikken?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN:

Gassen en leveringsopties

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

CryoEase® Microbulk-oplossingen

Een handige en kostenbesparende oplossing voor grotere werkzaamheden. CryoEase®-tanks zijn verkrijgbaar in diverse maten. De CryoEase®-service vereenvoudigt uw gastoevoer doordat cilinders, voorraadbeheer en bestellen niet meer nodig zijn.

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel.

On-site stikstofgasgeneratie

On-site gasgeneratie helpt duurzame klanten om hun CO2-voetafdruk te verkleinen, de energie-efficiëntie te verhogen, de doorvoer te verhogen, de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren en de milieuprestaties te verbeteren.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.