Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
alcohol monitor
Gasdetectie

Adem Alcoholmeting

Er is steeds meer vraag in de samenleving naar meer veiligheid en minder incidenten met drugs- en alcoholmisbruik op de werkplek.

Organisaties gebruiken tegenwoordig gewoonlijk alcoholanalysatoren die het alcoholgehalte van de uitgeademde adem kunnen weergeven. Om te helpen in deze markt hebben we een reeks ethanolgasmengsels ontwikkeld die voldoen aan de marktvereisten.

Deze worden geproduceerd volgens de hoogste normen en zijn compatibel met alle grote merken van zowel draagbare eenheden als motorvergrendelingen; deze omvatten Drager, Lion, Intoximeter en Alcolock Countermeasure Systems (ACS).

Voordelen van Air Products' ademluchtgasmengsels

ap0030-gas-mixtures
Volledige reeks concentraties

Air Products kan standaard ethanolmengsels leveren om uw apparatuur te kalibreren om te voldoen aan de wettelijke limiet van uw land.

ap0003-van
Snelle leveringen

Dit maakt deel uit van ons standaard productaanbod, zodat leveringen snel naar u kunnen worden verzonden.

1040-check-mark
Compatibiliteit

Gasmengsels werken met alle bekende fabrikanten van draagbare en motorvergrendelingsapparatuur

ap0029-specialty-gases
Compleet aanbod

Als aanvulling op de gasmengsels is er een volledig assortiment regelaars beschikbaar voor eenvoudige kalibratie van apparatuur

Aanbod

Vraag het de expert

Expert Trish Lees
Trish Lees

Business Development Specialist

Hoeveel tests kunnen er met elke bus worden uitgevoerd?

De fabrikant van het instrument vermeldt normaal gesproken het gasdebiet dat vereist is in zijn werkprocedures. De grootste bussen van Air Products hebben een inhoud van ongeveer 110 liter. Daarom kan een instrument met een reactietijd van 10 seconden bij een vaste gasstroom van 1,0 lpm honderden keren worden getest met de bus van 110 liter.