Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Campylobacter

Voordelen

ap0074-checklist
Naleving

 Vermindert het aantal campylobacteriën tot aanvaardbare niveaus. Kan alleen worden gebruikt of als aanvulling op een reeds bestaande interventie

ap0145-flexibility
Aanpassingsmogelijkheden

Modulair systeem waarmee u kunt voldoen aan de huidige en toekomstige snelheden van productielijnen, waarbij u tot drie ploegen per dag kunt draaien

ap0008-safety
Veiligheid van de operator

Veilig qua werking (indirect koelen zorgt ervoor dat de stikstof binnen het lektestsysteem blijft)

ap0168-preserved-product-quality
Productkwaliteit

De fysieke en organoleptische eigenschappen van de kip blijven ongewijzigd

ap0149-operational efficiency
Verbeterde energie-efficiëntie

De overtollige koude lucht van het SafeChill™ -systeem kan worden gebruikt in de koelmachine; dit kan uw koelproces optimaliseren

Vraag het de expert

Karen Callingham, Food Cryogenics Expert
Karen Callingham

Food Cryogenics Technical Expert, Verenigd Koninkrijk

Moet ik zeggen dat kip, behandeld met het Freshline® SafeChill™ -systeem, eerder bevroren was?

Nee. Tijdens het SafeChill™ -proces komt het vlees niet onder de –2 °C (we hebben tests uitgevoerd om de temperatuur te meten).

Aanbod