Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Picture of many black hoses and connectors
0833-diamond
Verhoog de productiviteit en kwaliteit

De extreem lage temperatuur van vloeibare stikstof kan u helpen sneller te koelen, wat een hogere productiesnelheid mogelijk maakt. De nauwkeurige temperatuurregeling stelt u in staat om een optimale vlechttemperatuur te handhaven, wat het mogelijk maakt om consistentere rubberslangen van hoge kwaliteit te produceren.

1093-lightning-bolt
Ervaar een snelle installatie

Ons koelsysteem kan worden aangepast om alle componenten te bevatten die u nodig hebt om het efficiënt te integreren in de bestaande voetafdruk van uw bedrijf - inclusief een koelkamer, plus temperatuur- en debietregelaars.

0728-clock-2
Minimale uitvaltijd

Onze toepassingstechnici kunnen deze componenten integreren in uw productielijn, zonder enige uitvaltijd en u kunt direct na de installatie opstarten. Met het geautomatiseerde regelsysteem kunt u eenvoudig de gewenste slangtemperatuur handhaven.

ap0088-dollar-sign
Lagere bedrijfs- en kapitaalkosten realiseren

Omdat het systeem alleen vloeibare stikstof verbruikt wanneer het nodig is om een constante temperatuur te handhaven, kunnen de bedrijfskosten worden verlaagd. Daarnaast kan de verdampte stikstof worden gebruikt voor inertisering of blanketing in andere gebieden of uw bedrijf.

ap0042-certificate
Profiteer van onze ervaring

We kunnen complete technische service bieden, van haalbaarheids- en economische evaluatie tot opstart- en doorlopende service. Daarnaast bieden we een breed scala aan technische diensten, gasgerelateerde oplossingen en een volledig assortiment industriële gassen.

ap0106-handshake
Geoptimaliseerde oplossingen

Onze toepassingsingenieurs kunnen met u samenwerken om uw rubberslangproductieproces te begrijpen, en een PolarFit® cryogeen koelsysteem op maat maken om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Aanbod