Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Parfait and thinly sliced meat

Vijf redenen om uw producten te korstvriezen

ap0155-costsavings-and-wasteproduction
Opbrengstoptimalisatie en afvalvermindering

Als u uw product wilt snijden, zorgt de bescherming tegen beschadiging voor minimale verliezen en een product van hogere kwaliteit

ap0156-bottleneckalleviation
Verlichting van bottlenecks

Voor degenen onder u die warme producten hanteren, hoeft u niet te wachten tot uw product is afgekoeld in een koude opslag

ap0169-thin-slices
Dunne plakken

Door het geharde productoppervlak kunt u dunnere plakken produceren

ap0168-preserved-product-quality
Voedselveiligheid en -kwaliteit

Dit proces behoudt de kwaliteit van het product. Wanneer het product na het harden direct wordt ontdooid, wordt het als vers geclassificeerd

aanbod

Vraag het de expert

Neil Hansford - Food Technology Expert, UK
Neil Hansford

Food Technology Expert, Verenigd Koninkrijk

Moet ik zeggen dat mijn bevroren/geharde verse korstproduct eerder is ingevroren?

Nee, want cryogeen invriezen van korst gebeurt zeer snel, is beperkt in tijd en betreft alleen de buitenste laag van uw product.