airproducts-logo Go to Home Page

Hydroformylering

Optimale gastoevoer voor uw petrochemische processen

Grootschalige petrochemische processen zoals hydroformylering zijn belangrijk voor de productie van producten zoals smeermiddelen of additieven, oplosmiddelen en wasmiddelen. Koolmonoxide en waterstof spelen een belangrijke rol in deze processen en andere katalytische reacties. Het gebruik van de optimale verhoudingen koolmonoxide en waterstof en toevoer kan helpen bij het verbeteren van uw procesomzettingen.
Onze uitgebreide productiefaciliteit en distributie-infrastructuur, ervaring, systemen en software zorgen voor een ongeëvenaarde, betrouwbare levering van waterstof en koolmonoxide van hoge kwaliteit.

Optimale syngaslevering

  • Wereldwijd toonaangevende fabrikant van koolmonoxidegas en syngas, een mengsel van koolmonoxide en waterstof
  • Ongeëvenaarde ervaring met verhoudingsregeling
  • Betrouwbare toevoer van industriële gassen
  • Uitstekende staat van dienst in het op tijd voldoen aan behoeften
  • Marktleider in veiligheid
  • Technische ondersteuning wanneer u die nodig hebt
  • Klantenservice van wereldklasse

Zet onze expertise op het gebied van waterstof en koolmonoxide voor u aan het werk.

Ons onovertroffen veiligheidsrecord heeft meer veiligheidsgerelateerde onderscheidingen opgeleverd dan enig ander industrieel gasbedrijf.

CONTACT OPNEMEN:

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Koolmonoxide/syngas

Koolmonoxide (CO) wordt gebruikt bij de productie van chemicaliën, variërend van azijnzuur tot polycarbonaten tot polyurethaan tussenproducten. Syngas wordt gebruikt bij de productie van oxoalcoholen en aldehyden.

Waterstof

Gewaardeerd om zijn reactieve en beschermende eigenschappen, en gebruikt door vele industrieën zoals elektronica, voedingsmiddelen, glas, chemicaliën, raffinage en meer kunnen profiteren van de unieke eigenschappen om de kwaliteit te verbeteren, prestaties te optimaliseren en kosten te verlagen.