Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
LED lights
Elektronica

LED

Slimme verlichting en slim leven

LED is een snelgroeiende markt waar fabrikanten een grote hoeveelheid stikstof en waterstof verbruiken bij de productie. Air Products biedt een breed scala aan bulkgassen en speciale gassen voor de productie van LED's, met flexibele leveringswijzen om aan verschillende behoeften in uw productie te voldoen.

Vraag het de expert

We overwegen om koperdraad te gebruiken als vervanging voor gouddraad in de interconnect van de diode naar het leadframe. Is het het beste om voorgemengde cilinders met vormgas te gebruiken of het vormgas op het achterplatform te mengen?

De levering van het vormgas (5% H₂ / 95% N₂) is volledig afhankelijk van uw productieschaal en het aantal te lijmen systemen dat u gaat gebruiken. Kosten zijn ook een belangrijk criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Voorgemengde cilinders zijn meestal duurder dan het mengen van het vormgas, maar als uw productieschaal klein is, zijn de kosten mogelijk geen probleem. Hoewel mengpanelen geen hoge kosten met zich meebrengen, zijn ze mogelijk niet gegarandeerd als uw productie klein is. Ook als de toevoer van waterstof op uw locatie niet beschikbaar is, kunnen voorgemengde cilinders uw enige alternatief zijn.

Lees meer