airproducts-logo Go to Home Page

Zuurstofverrijking

Optimale zuurstofsystemen en toevoeroplossingen voor uw proces

Door zuurstof aan uw systeem toe te voegen, kunt u het proces flexibeler maken en de capaciteit verhogen. Processen zoals fermentatie, oxidatie of verbranding kunnen profiteren van de toevoeging van zuurstof in plaats van lucht om de efficiëntie te verhogen. Wij kunnen u helpen bij het evalueren en veilig implementeren van het juiste verrijkingsniveau voor uw oxidatie- of verbrandingsreacties.

Air Products heeft tientallen jaren toepassingskennis met toepassingen op basis van zuurstof. We kunnen samen met u uw proces beoordelen om te bepalen of zuurstofverrijking uw proces ten goede kan komen.

De voordelen van het verrijken of vervangen van proceslucht door zuurstof

Door zuurstof in uw proces op te nemen in combinatie met of in plaats van lucht, kunt u het volgende bereiken:

  • Besparing op operationele en energie-efficiëntie
  • Proces- en kapitaalkostenbesparingen
  • Betere milieuprestaties door minder uitstoot
  • Flexibiliteit en betrouwbaarheid
  • Betere kwaliteit
  • Productiestijging

Zuurstofverrijking

Verhoog de capaciteit van bestaande apparatuur

Procesprestaties verbeteren

Milieuprestaties verbeteren

Praat met onze specialisten over manieren om uw werking te verbeteren of om ons op uw biedingenlijst voor zuurstof te plaatsen.

Air Products heeft tientallen jaren ervaring met succesvolle implementatie en werking van zuurstofverrijking in vele industrieën, waaronder chemicaliën en raffinaderijen. We kunnen met u samenwerken om uw zuurstofbehoefte te evalueren.

CONTACT OPNEMEN:

Gastoevoeropties

Zuurstof

Naast het gebruik ervan als een luchtwegen gas voor de gezondheidszorg toepassingen, de sterke oxiderende eigenschappen profiteren veel industrieën door het verbeteren van de opbrengsten, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van carbon footprint in vergelijking met andere brandstoffen.

On-site gasgeneratie

On-site gasgeneratie helpt duurzame klanten om hun CO2-voetafdruk te verkleinen, de energie-efficiëntie te verhogen, de doorvoer te verhogen, de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren en de milieuprestaties te verbeteren. 

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

Pijpleidingtoevoer

Gevestigd op belangrijke industriële locaties over de hele wereld, bieden pijpleidingen klanten met grote productbehoeften een reeks voordelen, waaronder betrouwbare, veilige en flexibele levering op een kosteneffectieve manier.

HULPMIDDELEN