airproducts-logo Go to Home Page

Zuurstofverrijking

Voeg zuurstof toe voor meer efficiëntie

In de elektriciteitsindustrie kunt u zuurstof toevoegen aan de luchtstroom van een ketel om de doorvoer te verhogen en materialen te verbranden bij hogere temperaturen. Door de verhoogde zuurstofconcentratie en hogere temperaturen kunt u meer materiaal verbranden in dezelfde tijd. Dit kan leiden tot een hogere stoomproductie en dus tot meer energieopwekking.

Met tientallen jaren toepassingskennis en intellectueel eigendom op het gebied van verbrandingstechnologie kunnen onze toepassingstechnici met u samenwerken om uw proces te evalueren om kosten en emissies te verminderen. We kunnen ook geavanceerde gasdistributiesystemen (flowcontrolesystemen) ontwerpen en bouwen voor zuurstofverrijking in uw proces.

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Zuurstof

Naast het gebruik ervan als een luchtwegen gas voor de gezondheidszorg toepassingen, de sterke oxiderende eigenschappen profiteren veel industrieën door het verbeteren van de opbrengsten, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van carbon footprint in vergelijking met andere brandstoffen.

Reken op de expertise van Air Products. . .

Laat onze toepassingstechnici u helpen de productiviteit op uw locatie te verhogen door middel van zuurstofverrijking.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP!