airproducts-logo Go to Home Page

Verpakken / Inertiseren / Blanketen voor farmaceutische producten

Veiligheid en kwaliteit voor uw farmaceutische productiefaciliteiten

Inertiseren, ook wel blanketing genoemd, is het proces waarbij de atmosferische lucht rond een stof of materiaal wordt vervangen door een niet-reactief gas, zoals stikstof, kooldioxide of argon, om ervoor te zorgen dat het in een passieve of niet-reactieve toestand blijft.

Onze gasoplossingen kunnen u helpen de kwaliteit van actieve ingrediënten en geneesmiddelen te behouden, oxidatie tegen te gaan en microbiologische besmetting van uw producten te voorkomen.

Wanneer u stikstof gebruikt voor het verpakken van biotechnologieproducten, begrijpen we dat u zekerheid wilt dat de stikstof die u gebruikt betrouwbaar, traceerbaar en in overeenstemming met de voorschriften is.

De uiterst zuivere Pharma-gassen van Air Products bieden volledige traceerbaarheid naar grondstofgegevens, waardoor u interne controles, kwalificatieprocessen voor leveranciers en nog veel meer kunt verminderen.

Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de optimale inertiseringsmethode die aan uw behoeften voldoet, terwijl we het gasverbruik tot een minimum beperken.

Hoe kan Air Products u helpen met uw vereisten op het gebied van inertiseren?

Veilig proces

Beschermt gevoelige materialen tegen brand en explosies met het minimale gasvolume

Gecontroleerde COC-niveaus

Eigen software voor het uitvoeren van berekeningen, variërend van ontvlambaarheid van mengsels tot kritische zuurstofconcentratie (COC)

Kwaliteitsnaleving

Naleving van Amerikaanse, Japanse en Europese farmacopeeën (Europese farmacopee en GMP deel II)

Rendabele leveringsopties

Meest efficiënte en kostenbesparende toevoermodus op basis van uw volume, druk, zuiverheidsniveau, debiet en bedrijfspatroon

Bent u geïnteresseerd in het gebruik van stikstof voor inertiseren?

We kunnen u helpen bij het kiezen van de optimale methode die aan uw behoeften voldoet en tegelijkertijd het gasverbruik tot een minimum beperken.

CONTACT OPNEMEN:

HULPMIDDELEN