airproducts-logo Go to Home Page

Persimmon Astringency Removal Solutions

Snelle en natuurlijke kwaliteitsverbetering van uw kaki

Oogst u uw dadelpruimen (kaki) vroegtijdig voor een optimale textuur en wilt u het gevoel van bitterheid dat ze kunnen geven, aanpakken? Bent u op zoek naar een alternatief voor de lange en niet geheel homogene behandeling op basis van ethanol?

Of u nu kleine of grote hoeveelheden fruit moet behandelen, met onze Freshline® persimmon astringency-verwijderingsoplossingen kunt u de productkwaliteit op natuurlijke en veilige wijze verbeteren. Onze geautomatiseerde op CO treatments gebaseerde behandelingen, die direct na de oogst plaatsvinden, bestaan uit het veilig bewaren van het fruit bij een specifieke en constante hoge CO₂-atmosfeer en een nauwkeurige temperatuur gedurende 18 tot 24 uur. Hierdoor reageren de tannines en worden ze niet meer oplosbaar. Onder de limiet van 1 mg/g oplosbare tannines in het fruit, wordt de perceptie van de bitterheid van het product geminimaliseerd, wat leidt tot een verbeterde klantervaring.

Waarom uw dadelpruimen behandelen met onze CO₂-oplossingen?

Korte behandeltijd

Maximaal 24 uur tegenover de 48 uur die nodig zijn voor behandelingen op basis van ethanol

Verbeterde productkwaliteit

De textuur van het product is verbeterd, en de tannines zijn niet langer proefbaar

Rendabel

Concurrerende prijzen en een geautomatiseerd proces voor optimaal gasgebruik

Flexibel

De behandeling kan worden aangepast op basis van het persimmontype of de rijpingsniveaus

Veilig

Automatische afzuiging van de CO₂ in de kamer als de deur per ongeluk wordt geopend en aan het einde van de behandeling

Betrouwbaar

Het geautomatiseerde proces wordt voortdurend bewaakt en zorgt voor een continu optimaal CO₂-gehalte

Bent u benieuwd naar kwaliteit en naleving?

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze gassen en apparatuur voldoen aan alle relevante levensmiddelenwetgeving.

MEER INFORMATIE

Freshline® Food Services

We leveren niet alleen gassen en apparatuur, we willen u bij elke stap helpen. Daarom zijn we ook wereldleider op het gebied van innovatie in de voedingsmiddelenindustrie, voeren we tests uit voor u op locatie of in een van onze laboratoria, bieden we advies op het gebied van procesevaluatie en -optimalisatie, analytische diensten en trainingsondersteuning.

MEER WETEN

OPTIMALISATIE NA DE OOGST

Voedingsgassen kunnen u helpen de kwaliteit van uw fruit te optimaliseren en de rijping te versnellen of te vertragen voor optimale distributieflexibiliteit en een tevreden eindgebruiker.

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

CryoEase® Microbulk-oplossingen

Een handige en kostenbesparende oplossing voor grotere werkzaamheden. CryoEase®-tanks zijn verkrijgbaar in diverse maten. De CryoEase®-service vereenvoudigt uw gastoevoer doordat cilinders, voorraadbeheer en bestellen niet meer nodig zijn.

Bent u benieuwd naar onze oplossingen voor verwijdering van astringentie?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN: