Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Milk, cheese, dairy products
Levensmiddelen

pH-regeling van zuivelproducten

Verlaag de pH van uw producten met onze food grade CO₂

Bent u een zuivelverwerker op zoek naar een natuurlijke manier om de pH van uw melk te verlagen?

Dankzij de licht zure aard is kooldioxide een veilig, natuurlijk en nauwkeurig alternatief voor minerale zuren om de pH-waarde van sommige voedingsmiddelen, zoals melk, te verlagen.

Met tientallen jaren ervaring in pH-neutralisatie kunnen onze experts u helpen bepalen welke hoeveelheden en leveringswijzen het beste aansluiten op uw behoeften.

Waarom kiezen voor kooldioxide?

0777-thumbs-up
Effectief

Verlaagt effectief de pH-waarde en voorkomt elk risico van overdosering

ap0008-safety
Verbeterde veiligheid

Veiliger hanteringsomstandigheden

ap0142-clean-label
Reinig etiket

CO₂ is een gas dat van nature aanwezig is in de lucht die we inademen

ap0173-yield
Opbrengstverbetering

Een verlaging van de pH-waarde van uw melk kan de opbrengst van uw kaasproductie verbeteren en vroegtijdig ongewenst stremmen voorkomen

aanbod