airproducts-logo Go to Home Page

Pijpleidingstests en -onderhoud

Pijpleidingbeheerders inspecteren en onderhouden hun pijpleidingen proactief volgens regelmatige schema's om potentiële problemen op te sporen en ervoor te zorgen dat aan de voorschriften en normen wordt voldaan, en om de leiding veilig te houden. Gebruik onze APEX-services voor veilige, snelle en betrouwbare tijdelijke stikstoftoevoer wanneer en waar u deze nodig hebt voor pijpleidingstests en toepassingen, waaronder onderhoud, productverplaatsing, druktesten, drogen en inertiseren. Wij kunnen u helpen tijd en geld te besparen door op een milieuvriendelijke manier veilig en economisch te voorzien in uw leidingbehoeften bij een breed scala aan drukken en debieten.

Pijpleidingstests en -onderhoud

Aangepaste technische service

Technische expertise en computermodellen om de optimale stikstoftoevoeroplossing voor uw behoeften te bepalen en te leveren

Snelle reactie

Uitgebreide reeks mobiele pompunits, strategisch verspreid over het hele land, voor snelle reactie op onverwachte behoeften

Snelle installatie

Getrainde operators stellen apparatuur in om de stroomsnelheden, drukken en temperaturen te leveren die nodig zijn voor uw taak. Bedrijfsparameters kunnen snel en eenvoudig worden aangepast aan uw behoeften.

Flexibele bediening

Een reeks debieten, drukken en temperaturen afgestemd op uw specifieke behoeften

Hebt u stikstof nodig in uw pijpleidingproject?

Reken op onze APEX-services voor veilige, snelle en flexibele tijdelijke stikstoftoevoer.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP!

PIJPLEIDING BUITEN BEDRIJF GESTELD - GROTE GEÏNTEGREERDE OLIEMAATSCHAPPIJ HAD ACHTEREENVOLGENS MEER DAN 200 MIJL AAN PIJPLEIDING NODIG VOOR TESTEN EN REPARATIE DOOR HET MINISTERIE VAN TRANSPORT.

APEX waardeert de noodzaak van tijdige en ononderbroken gastoevoer voor het correct invullen van grote pijpleidingvereisten voor pijpleidingen. De uitdaging voor deze taak was het coördineren van product en personeel langs de vier grote delen van de pijpleiding die opeenvolgend moesten worden gepigmenteerd. Air Products vertrouwde op onze uitvoeringsexpertise en coördineerde 130 vrachtwagens met vloeibare stikstof, vier tankwagens en personeel. De klant stelde het op prijs dat Air Products deze taak naadloos uitvoerde en dat we zeer betrouwbaar waren bij het sequentieel injecteren van stikstof op meerdere punten langs de pijpleiding.

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.