Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Olieraffinage

Pijpleidingstests en -onderhoud

Pijpleidingbeheerders inspecteren en onderhouden hun pijpleidingen proactief volgens regelmatige schema's om potentiële problemen op te sporen en ervoor te zorgen dat aan de voorschriften en normen wordt voldaan, en om de leiding veilig te houden. Gebruik onze APEX-services voor veilige, snelle en betrouwbare tijdelijke stikstoftoevoer wanneer en waar u deze nodig hebt voor pijpleidingstests en toepassingen, waaronder onderhoud, productverplaatsing, druktesten, drogen en inertiseren. Wij kunnen u helpen tijd en geld te besparen door op een milieuvriendelijke manier veilig en economisch te voorzien in uw leidingbehoeften bij een breed scala aan drukken en debieten.

Pijpleidingstests en -onderhoud

1008-desktop
Aangepaste technische service 

Technische expertise en computermodellen om de optimale stikstoftoevoeroplossing voor uw behoeften te bepalen en te leveren

ap0002-tube-trailer
Snelle reactie

Uitgebreide reeks mobiele pompunits, strategisch verspreid over het hele land, voor snelle reactie op onverwachte behoeften

0974-users
Snelle installatie

Getrainde operators stellen apparatuur in om de stroomsnelheden, drukken en temperaturen te leveren die nodig zijn voor uw taak. Bedrijfsparameters kunnen snel en eenvoudig worden aangepast aan uw behoeften.

0740-gear
Flexibele bediening

Een reeks debieten, drukken en temperaturen afgestemd op uw specifieke behoeften

aanbod

Pijpleiding buiten bedrijf gesteld - Grote geïntegreerde oliemaatschappij had achtereenvolgens meer dan 200 mijl aan pijpleiding nodig voor testen en reparatie door het Ministerie van Transport.

APEX waardeert de noodzaak van tijdige en ononderbroken gastoevoer voor het correct invullen van grote pijpleidingvereisten voor pijpleidingen. De uitdaging voor deze taak was het coördineren van product en personeel langs de vier grote delen van de pijpleiding die opeenvolgend moesten worden gepigmenteerd. Air Products vertrouwde op onze uitvoeringsexpertise en coördineerde 130 vrachtwagens met vloeibare stikstof, vier tankwagens en personeel. De klant stelde het op prijs dat Air Products deze taak naadloos uitvoerde en dat we zeer betrouwbaar waren bij het sequentieel injecteren van stikstof op meerdere punten langs de pijpleiding.