airproducts-logo Go to Home Page

Ademhalingszuurstof

Veilige, betrouwbare levering van medische zuurstof en diensten voor uw zorginstelling

Air Products levert al sinds 1947 medische zuurstof aan zorginstellingen. Wij begrijpen de druk waarmee u te maken krijgt en erkennen dat zuurstof essentieel is voor patiëntenzorg. Met Air Products kunt u erop vertrouwen dat u de medische zuurstof krijgt die u nodig hebt, met de vereiste zuiverheden en met een zorgeloze service, zodat u zich kunt concentreren op uw patiënten.
Download Hoog-efficiënt toevoersysteem

Waarom zou u Air Products kiezen om uw medische zuurstof te leveren?

Wij produceren onze medische zuurstof om te voldoen aan alle wettelijke normen voor productie en transport. Onze zuiverheidsspecificaties volgen US Pharmacopeia (USP) en onze productielocaties volgen de Good Manufacturing Practice (cGMP) richtlijnen (GMP in Canada). Bovendien is ons productieproces ISO 9001:2008 gecertificeerd. Onze tankwagens rijden exclusief voor medische toepassingen om kruisbesmetting te voorkomen. Onze medisch specialisten helpen u bij het bepalen van de optimale leveringsoptie voor uw faciliteit.

Betrouwbare levering
Een betrouwbaarheid van 99,99% voor de duizenden leveringen van medische gassen die we elk jaar in Noord-Amerika uitvoeren 
Medische oplossingen
Mobiele medische eenheid voor levering van zuurstof tijdens tankwisselingen of andere geplande en ongeplande uitval
Eenvoudig wisselen van tank
Uitgebreide services omvatten engineering, projectmanagement en installatie in slechts 3 dagen
Zeer efficiënt toevoersysteem
Gepatenteerde technologie kan het verlies aan producten met ventilatie tot wel 30% verminderen

Gasopties

Zuurstof

Naast het gebruik ervan als een luchtwegen gas voor de gezondheidszorg toepassingen, de sterke oxiderende eigenschappen profiteren veel industrieën door het verbeteren van de opbrengsten, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van carbon footprint in vergelijking met andere brandstoffen.

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

CryoEase® Microbulk-oplossingen

Een handige en kostenbesparende oplossing voor grotere werkzaamheden. CryoEase®-tanks zijn verkrijgbaar in diverse maten. De CryoEase®-service vereenvoudigt uw gastoevoer doordat cilinders, voorraadbeheer en bestellen niet meer nodig zijn.

Vraag het de expert

Sheryl Caswell

Medical Account Specialist, Noord- en Zuid-Amerika

"Ik maak me zorgen over zuurstofverlies uit mijn tank als gevolg van ontluchting. Kunt u helpen?"
Het hoogrendements-toevoersysteem van Air Products voor vloeibare zuurstof kan het verlies aan product met uitstroom tot wel 30% verminderen. Dit systeem maakt gebruik van gepatenteerde technologie om een stijging van de druk in de tank te voorkomen door eerst zuurstof in de vorm van een gas te trekken in plaats van een vloeistof. Dit vermindert productverlies en is met succes toegepast in vele wondzorg- en hyperbare behandelcentra.  

Snelle en naadloze vervanging van de tank in het ziekenhuis

Zuurstoftoevoer is essentieel in ziekenhuizen en chirurgische centra. Kijk hoe Air Products de tanks van de concurrenten volledig heeft verwijderd en in drie dagen tijd nieuwe tanks heeft geïnstalleerd, zonder onderbreking van de ziekenhuisdiensten.