Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Diverse colleagues looking at camera in office

Stel u eens voor wat mogelijk is. Doe mee.

Engineering bij Air Products

Onze Global Engineering & Manufacturing-organisatie heeft wereldwijd meer dan 3.000 medewerkers in dienst. 

Onze medewerkers werken aan een reeks technologieën voor internationale markten, van standaardproducten zoals membranen en liquefiers tot grootschalige, complexe luchtscheidingsinstallaties, koolwaterstof- en energiecentrales. 

We hebben technici in dienst met een breed scala aan ervaring, van stagiaires en afgestudeerden op instapniveau tot ingenieurs en ingenieurs met een beperkte opleiding.
 

Kansen voor groei

Air Products richt zich op ondersteuning van persoonlijke groei en de groei van ons bedrijf. Als onderdeel van het Engineering, Procurement & Construction-team van Air Products krijgt u de kans om met ons bedrijf mee te groeien naarmate we industriële gasprojecten op wereldschaal blijven uitvoeren en oplossingen bieden voor de uitdagingen van onze klanten. 

Onze verschillen waarderen

Onze mensen maken elke dag een verschil in de wereld. Wereldwijd denken en lokaal handelen, elke stem wordt gehoord en iedereen kent ze Erbij horen en er toe doen.   

Ons hogere doel is om mensen over de hele wereld samen te brengen, zodat ze in een open omgeving kunnen samenwerken en oplossingen kunnen innoveren voor enkele van de grootste energie- en milieuproblemen waarmee we allemaal worden geconfronteerd.

Caroline Stancell
Caroline Stancell

General Manager, Hydrogen for Mobility, Europe and Africa

De afgestudeerden die zich bij ons bedrijf voegen, zijn echt enthousiast over de milieuproblemen en de klimaatcrisis. Ze willen echt het verschil maken en accepteren de status quo niet.

Ons aanvraagproces

ap0094-number-1
Zoeken en toepassen

U kunt vacatures zoeken en solliciteren via ons Career Center (koppeling naar Workday). Nadat u een profiel in ons systeem hebt gemaakt en uw cv hebt geüpload, kunt u solliciteren op een van onze huidige vacatures. 

ap34-number-2
Interview

Als u wordt geselecteerd voor een sollicitatiegesprek, bereid u dan voor op het bespreken van uw vaardigheden en capaciteiten, prestaties, ontwikkelingsinteresses, doelen en functieverwachtingen.

ap35-number-3
Werkaanbieding

Als u wordt geselecteerd voor een functie, ontvangt u een baanaanbod!