airproducts-logo Go to Home Page

Stel u eens voor wat mogelijk is. Doe mee.

Air Products opent een Project Delivery-kantoor in de regio Rotterdam/Den Haag, voortbouwend op onze gevestigde en groeiende positie in Europa als een toonaangevende eigenaar en operator van industriële gassen die ook met trots onze projecten uitvoert, waaronder engineering, inkoop, bouw, en inbedrijfstelling. 

Hoe zou u zich willen aansluiten bij ons uiterst slimme en gepassioneerde team? Ben je geïnteresseerd in groei door ervaring, praktijkleren en training? Wilt u bijdragen aan de opbouw van een betere planeet? We zijn nu bezig met het aantrekken van alle technische disciplines. 

We nodigen u uit om uw unieke en creatieve zelf naar een bedrijf te brengen dat de mogelijkheden opnieuw bekijkt. Maak deel uit van ons groeiverhaal en maak het verschil! 

Bekijk deze pagina in het Engels.

ENGELS

Over ons

Bij Air Products investeren we in de productie van schone waterstof als brandstof voor de mobiliteitssector om zware bedrijfsvoertuigen en industrie koolstofarm te maken. Met onze technologische oplossingen zijn we wereldleider op het gebied van het afvangen van CO₂ uit fossiele brandstof voordat het in de atmosfeer terechtkomt. Onze vloeibare stikstof helpt voedselverspilling tegen te gaan, onze medische zuurstof wordt gebruikt door ziekenhuizen, en de lijst gaat maar door!  

Engineering bij Air Products

Onze Global Engineering & Manufacturing-organisatie heeft wereldwijd meer dan 3.000 medewerkers in dienst. 

Onze medewerkers werken aan een reeks technologieën voor internationale markten, van standaardproducten zoals membranen en liquefiers tot grootschalige, complexe luchtscheidingsinstallaties, koolwaterstof- en energiecentrales. 

We hebben technici in dienst met een breed scala aan ervaring, van stagiaires en afgestudeerden op instapniveau tot ingenieurs en ingenieurs met een beperkte opleiding.

Waarom Air Products?

"Ik vind het geweldig dat ik een mix krijg van de site-activiteiten en de kantooractiviteiten."

Crystal Dolphin
EMEA Commissioning Manager en Global Functional Owner of Commissioning and Start-up

"Als u op zoek bent naar een locatie die niet de op-en-neer cyclus heeft die u normaal gesproken in de EPC-markt ziet, dan bent u bij Air Products aan het juiste adres."

Terrence Mootoo
Construction Sourcing Manager

Kansen voor groei

Air Products richt zich op ondersteuning van persoonlijke groei en de groei van ons bedrijf. Als onderdeel van het Engineering, Procurement & Construction-team van Air Products krijgt u de kans om met ons bedrijf mee te groeien naarmate we industriële gasprojecten op wereldschaal blijven uitvoeren en oplossingen bieden voor de uitdagingen van onze klanten. 

Onze verschillen waarderen

Onze mensen maken elke dag een verschil in de wereld. Wereldwijd denken en lokaal handelen, elke stem wordt gehoord en iedereen kent ze Erbij horen en er toe doen.   

Ons hogere doel is om mensen over de hele wereld samen te brengen, zodat ze in een open omgeving kunnen samenwerken en oplossingen kunnen innoveren voor enkele van de grootste energie- en milieuproblemen waarmee we allemaal worden geconfronteerd.

Caroline Stancell

General Manager, Hydrogen for Mobility, Europe and Africa

“De afgestudeerden die zich bij ons bedrijf voegen, zijn echt enthousiast over de milieuproblemen en de klimaatcrisis. Ze willen echt het verschil maken en accepteren de status quo niet.”

Ons aanvraagproces

Zoeken en toepassen

U kunt vacatures zoeken en solliciteren via ons Career Center (koppeling naar Workday). Nadat u een profiel in ons systeem hebt gemaakt en uw cv hebt geüpload, kunt u solliciteren op een van onze huidige vacatures. 

Interview

Als u wordt geselecteerd voor een sollicitatiegesprek, bereid u dan voor op het bespreken van uw vaardigheden en capaciteiten, prestaties, ontwikkelingsinteresses, doelen en functieverwachtingen.

Werkaanbieding

Als u wordt geselecteerd voor een functie, ontvangt u een baanaanbod!

Sluit u aan bij ons team.

Blader door onze nieuwste vacatures en start uw carrière bij Air Products vandaag nog!

MELD U NU AAN

Interesse in toekomstige mogelijkheden?

Registreer uw LinkedIn-profielkoppeling voor toekomstige mogelijkheden.

REGISTREREN