airproducts-logo Go to Home Page
Tonit Calaway
Tonit Calaway

Tonit Calaway

Executive Vice President en Chief Administrative Officer, General Counsel en Secretary van BorgWarner Inc.
Directeur van het bedrijf sinds 2022

Tonit Calaway is Executive Vice President en Chief Administrative Officer, General Counsel en Secretary van BorgWarner Inc. Daarvoor was ze Executive Vice President, Chief Legal Officer en Secretary van BorgWarner van 2018-2020, en Executive Vice President en Chief Human Resources Officer van 2016-2018. Voordat zij bij BorgWarner in dienst trad, was mevrouw Calaway bekleedde verschillende leidinggevende posities gedurende een 18-jarige carrière bij Harley-Davidson, Inc., met als hoogtepunt Vice President, Human Resources en President van The Harley-Davidson Foundation. Voorafgaand aan haar aanstelling bij Harley-Davidson, was mevr. Calaway werkte voor twee advocatenkantoren in de Amerikaanse staat Wisconsin.

Mw. Calaway heeft een bachelordiploma van de University of Wisconsin-Milwaukee en een Juris Doctorate van de University of Chicago Law School. Ze is lid van de State Bar of Wisconsin.  

Mw. Calaway beschikt over aanzienlijke expertise op het gebied van human resources, operaties, governance en internationaal en juridisch bij de Air Products Board.