airproducts-logo Go to Home Page

Betrekken van werknemers en opbouwen van onze gemeenschappen

We werken samen met organisaties die diverse talenten ondersteunen om toekomstige wetenschappers, ingenieurs en technisch geschoolde medewerkers te inspireren om vandaag en in de toekomst een gevarieerde pijplijn op te bouwen. Hier zijn enkele voorbeelden van onze externe diversiteitspartners:

Catalyst

Catalyst is een internationale non-profitorganisatie die samenwerkt met een aantal van 's werelds CEO's en toonaangevende bedrijven om werkplekken te bouwen die geschikt zijn voor vrouwen. Ze bereiken hun missie door samen te werken met 800+ ondersteunende organisaties om hen te helpen positieve veranderingen door te voeren in hun organisaties. Ze geven bedrijven en CEO's het vertrouwde advies en de expertise die ze nodig hebben om het talent op de werkplek te transformeren in complexe, internationale bedrijven.

Nationale actieraad voor minderheden in techniek (NACME)

Air Products ondersteunt NACME bij het verstrekken van pre-college programma's en beurzen om het aantal succesvolle Afrikaanse en Amerikaanse, Amerikaanse en Latijns-Amerikaanse vrouwen en mannen in het STEM-onderwijs en de loopbaan te vergroten.

Nationale zwarte MBA-vereniging (NBMBAA)

De National Black MBA Association is opgericht om zwarten te helpen bij het betreden van het bedrijfsleven, grotendeels voor het eerst, om ervaringen en inzichten te delen om de reis gemakkelijker te maken. Door deze nieuwe professionals te ondersteunen, hielp de organisatie vroege leden om te navigeren en uiteindelijk te slagen in onbekende en vaak uitdagende omgevingen. Het zijn de professionals die zich hebben ingespannen om de volgende generatie zwarte professionals ter sprake te brengen door middel van coaching, begeleiding en mentoring.

National Society of Black Engineers (NSBE) en Society of Hispanic Professional Engineers (SHPE)

Deze organisaties zijn toegewijd aan het academische en professionele succes van respectievelijk Afrikaans-Amerikaanse en Latijns-Amerikaanse technische studenten en professionals.

Society of Women Engineers (SWE)

We zijn betrokken bij SWE op universiteitscampussen en in onze gemeenschappen om vrouwen te helpen hun volledige potentieel als ingenieurs en leiders te bereiken en de waarde van diversiteit te demonstreren.

We draw strength, opportunity and financial growth from our diverse workforce and collaborative, inclusive and respectful work environment.

Women in Science and Engineering (WISE)

In het Verenigd Koninkrijk werken we samen met WISE om meisjes te inspireren om een loopbaan te volgen in de wetenschap, technologie, techniek en wiskunde, met een focus op het opbouwen van onze toekomstige talentpijplijn.

Women in Manufacturing (WiM)

Air Products werkt samen met WiM, de enige nationale handelsorganisatie die zich inzet voor het ondersteunen, promoten en inspireren van vrouwen die hebben gekozen voor een carrière in de bedrijfsvoering en productie.

Vaardigheden VS.

We werken actief samen met Skills USA ter ondersteuning van loopbaan- en technisch onderwijs voor studenten in het hele land.

REACH

Een programma waarbij onze Shanghai-medewerkers worden betrokken bij het leren van zakelijke vaardigheden aan studenten door middel van rollenspel, discussies en games, terwijl ze leren samenwerken, in teams werken en interpersoonlijke vaardigheden ontwikkelen.

Gulf Region Organisation for Women (GROW)

GROW is in 2016 geïntroduceerd door Saudi Aramco en stimuleert de ontwikkeling en werkgelegenheid van vrouwen door middel van strategische en impactvolle interventies. Dit wordt gedaan door het delen van zowel kwalitatieve als kwantitatieve informatie met betrekking tot vrouwelijke ontwikkeling, zodat elke deelnemer de vaardigheden, capaciteiten en prestaties van vrouwen in hun respectievelijke organisaties kan maximaliseren.

Betrokkenheid bij de gemeenschap

Air Products investeert tijd, goederen en diensten in de gemeenschappen waarin we actief zijn. Onze medewerkers werken samen als lokale ambassadeurs voor ons bedrijf. Het aangaan van STEM-mentoringpartnerschappen voor meisjes in het Verenigd Koninkrijk, het opbouwen van teamwork via sociale serviceclubs in Zuid-Korea en het leveren van broodnodige schoolbenodigdheden in de VS zijn enkele van de manieren waarop Air Products onze betrokkenheid toont in de gemeenschappen waarin we leven en werken .