airproducts-logo Go to Home Page

Gedragscode

Hieronder vindt u onze Gedragscode in de meest voorkomende talen die worden gesproken door de leden van ons wereldwijde personeelsbestand. Werknemers worden aangemoedigd om hun manager of supervisor eerst met zorgen te benaderen. Als dat niet mogelijk is, vindt u ook andere hulpmiddelen en contactpersonen voor het melden van problemen of vermoedelijke schendingen. U kunt anoniem rapporteren, zoals toegestaan door de lokale wetgeving, hoewel het identificeren van uzelf de follow-up vereenvoudigt.

Degenen die onze integriteit helpen waarborgen, hebben de volledige steun van ons leiderschap. Air Products belooft geen vergelding voor diegenen die te goeder trouw overtredingen of vermoedelijke overtredingen melden.

Air Products' Code of Conduct applies to all full and part-time company employees at all operations worldwide, the company’s Board of Directors, and our subsidiaries, affiliates, operating units and divisions worldwide.

Lijst met integriteitscontacten

Gedragscode 

Medewerkers: persoonlijke pc-instellingen kunnen problemen veroorzaken bij het openen van PDF's. Als de gewenste taal-PDF niet wordt geopend, klikt u met de rechtermuisknop op de documentkoppeling en klikt u op "doel opslaan als" om naar uw computer te downloaden in plaats van deze op de webpagina te openen. Gooi na het lezen het gedownloade document weg en bezoek deze URL in de toekomst opnieuw, zodat u toegang hebt tot de meest recente versie.


Engels
Engels A4
Arabisch
Bahasa Indonesia
Bahasa, Maleisië
Burmees
Vereenvoudigd Chinees
Traditioneel Chinees
Tsjechisch (Čeština)
Nederlands (Nederlands)
Frans (Français)
Duits (Deutsch)
Hebreeuws
Hindi
Italiaans (Italiaans)
Japans (日本語) 
Koreaans (한국어)
Noors (Norsk)
Pools (Polski)
Portugees - Portugal (Português)
Portugees - Brazilië (Português) 
Russisch (Русский)
Slowaaks (Slovenský)
Spaans (Español)
Spaans - Latijns-Amerika
Vietnamees