airproducts-logo Go to Home Page
Wilbur W. Mok
Wilbur W. Mok

Wilbur W. Mok

President, Azië

Wilbur W. Mok is President, Asia, bij Air Products. Hij is verantwoordelijk voor de strategie en winstgevendheid van de divisie Industrial Gases van het bedrijf in Azië.

Dhr. Mok trad in 1986 in dienst bij Air Products als financieel analist bij de International Controllership-organisatie en bekleedde vervolgens diverse technische en commerciële functies. In 1992 werd hij overgeplaatst naar Hong Kong, waar hij werd benoemd tot Regional Manager of On-sites Development. Toen de heer Mok in 1995 terugkeerde naar de VS, werd hij benoemd tot commercieel manager bij de divisie Electronics. In 1997 werd hij benoemd tot manager van Asia Business Development. De heer Mok verhuisde opnieuw naar Hong Kong, waar hij in 1999 werd benoemd tot General Manager voor Zuid-China en in 2000 tot Vice President en General Manager voor China. In 2003 nam hij de extra verantwoordelijkheid op zich voor de activiteiten van Energy & Process Industries in Azië. Dhr. Mok werd in 2005 benoemd tot president van Air Products China en in 2006 tot Azië. In 2009 keerde hij terug naar de VS als Vice President voor Noord-Amerika, Tonnage Gases, en in 2014 werd hij benoemd tot Vice President, Energy and Materials, en General Services, voordat hij zijn huidige functie aannam.

Dhr. Mok heeft een BS in elektrotechniek van Northwestern University en een MBA in Finance van de University of Chicago.

12/2015