airproducts-logo Go to Home Page

Freshline® DM-tunnelvriezer

Meer flexibiliteit met 2 machines in 1, IQF en niet-IQF

Wilt u met één machine zowel Individually Quick Frozen (IQF) als standaard, niet-IQF bevroren producten produceren? De Freshline® DM-tunnelvriezer is speciaal voor u ontwikkeld.
Met onze Freshline® Dual-Mode (DM) -tunnelvriezer kunt u direct overschakelen van de IQF-invriesmodus naar de standaard niet-IQF-invriesmodus, afhankelijk van uw productiebehoeften. Wanneer u de IQF-modus activeert, begint de band onmiddellijk te trillen voor een uitstekende individuele snelle bevriezing, wat resulteert in een vrij stromend bevroren product. Zodra u deze uitschakelt, stopt de band met trillen en kunt u beginnen met het invriezen van normale producten.
Download de brochure over de Freshline® DM-tunnelvriezer

Waarom kiezen voor de DM-tunnelvriezer?

Gemak

U kunt IQF- en niet-IQF-producten invriezen met één machine met talloze aanpasbare opties

Kosten

Het biedt een aantrekkelijke prijsstelling, stikstofefficiëntie en de mogelijkheid om te investeren in slechts één apparaat in plaats van twee

Kwaliteit

Het geeft een hoogwaardig IQF-resultaat, plus de kwaliteitsvoordelen van cryogeen invriezen

Veiligheid en hygiëne

Het is uitgerust met de nieuwste hygiëne- en veiligheidsvoorzieningen

Operationele efficiëntie

Het is gemakkelijk te gebruiken, schoon te maken en te onderhouden; kan hoge doorvoersnelheden bevriezen en tot wel 3 ploegen per dag draaien

FRESHLINE DM-CASESTUDY: AMURAL PRODUCTIONS, FRANKRIJK

Bij de uitgang van de tunnel zijn de gesneden producten perfect IQF. Hierdoor konden we het upstream-sorteerstation verwijderen en het proces automatiseren.
Corine Majcherczyk, Site Director, Amural Productions

Vraag het de expert

Karen Callingham

Food Cryogenics Technical Expert, Verenigd Koninkrijk

“Hoe kan de DM-vriezer zowel IQF- als niet-IQF-producten genereren?”
De band lijkt een gewone, vlakke band te zijn, maar is uitgerust met functies die het mogelijk maken om te trillen wanneer de IQF-modus is geactiveerd.

Freshline® Smart Technology

Stap vandaag nog binnen in de wereld van slim cryogeen invriezen. Controleer en optimaliseer uw voedselproductieprocessen, altijd en overal.

MEER WETEN

Freshline® Food Services

Wij leveren niet alleen gassen en apparatuur, wij ondersteunen u graag bij elke stap op weg naar succes. Daarom zijn wij ook wereldleider op het gebied van innovatie in de voedingsmiddelenindustrie, voeren wij testen voor u uit op uw locatie of in een van onze laboratoria en bieden wij consultancy, waaronder procesevaluatie en -optimalisatie, analytische diensten en trainingsondersteuning.

MEER WETEN

Benieuwd naar kwaliteit en conformiteit?

Wij hechten veel belang aan veiligheid en kwaliteit. Onze gassen en apparatuur voldoen aan alle relevante voedselwetgeving.

MEER WETEN

Gastoevoeropties

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Benieuwd naar onze Freshline® DM-vriezer?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN:

Freshline DM tunnelvriezer

HULPMIDDELEN