airproducts-logo Go to Home Page

Freshline® EF-tunnelvriezer

Compact en gebruiksvriendelijk

Bent u als start-up op zoek naar uw eerste industriële tunnelvriezer? Of een gerenommeerde verwerker die op zoek is naar een kostenefficiënte oplossing voor inline vriezen of koelen? Of hebt u een blast-vriesleiding die een boost nodig heeft?

Onze Freshline® Easy Freeze (EF) stikstofvriezer is speciaal voor u ontworpen. Het is een kosteneffectieve, betrouwbare, kwalitatieve en veilige oplossing die u dag in dag uit een zorgeloze, hoogwaardige inline cryogene invriezing of koeling biedt.

Download de brochure over de Freshline® EF-tunnelvriezer

Waarom kiezen onze klanten voor de Freshline® EF-tunnelvriezer?

Kostenefficiëntie

Concurrerende prijzen, huurmogelijkheden en uitstekende gasefficiëntie

Snelheid

Snel te installeren en op te starten in combinatie met de ultrasnelle vrieseigenschappen van cryogene vriezers

Manpower

Meer invriezen met minder handmatig werk dan met een batchvriezer

Gebruikscomfort

Eenvoudig te bedienen, te onderhouden en te reinigen

 

Hygiënische kenmerken

Op maat gemaakt, veilig en hygiënisch ontwerp van apparatuur

Grootte

4 of 6 meter invrieslengte

Flexibiliteit

Er zijn verschillende opties beschikbaar om u te helpen deze vriezer aan uw behoeften aan te passen, plus de gebruikelijke flexibiliteit van stikstofvriezers

Kwaliteit

Zoals bij alle cryogene vriezers betekent sneller invriezen een hoger eindresultaat

Meer informatie over de Freshline® EF-tunnelvriezer

Ontdek de belangrijkste kenmerken van onze Freshline® EF-stikstofvriezer in deze korte video.

Wilt u meer weten over onze Freshline® EF-vriezer?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN:

Vraag het de expert

Neil Hansford

Food Technology Expert, Verenigd Koninkrijk

"Is er een manier om mijn huidige invriescapaciteit te vergroten in plaats van te investeren in een geheel nieuwe productielijn?"
Vraag om de recepten op uw cryogene vriezer aan te passen of plaats een kleine cryogene tunnelvriezer voor uw mechanische vriezer om deze een boost te geven.

Freshline® Smart Technology

Stap vandaag nog binnen in de wereld van slim cryogeen invriezen. Controleer en optimaliseer uw voedselproductieprocessen, altijd en overal.

MEER WETEN

Freshline® Food Services

We leveren niet alleen gassen en apparatuur, we willen u bij elke stap helpen. Daarom zijn we ook wereldleider op het gebied van innovatie in de voedingsmiddelenindustrie, voeren we tests uit voor u op locatie of in een van onze laboratoria, bieden we advies op het gebied van procesevaluatie en -optimalisatie, analytische diensten en trainingsondersteuning.

MEER WETEN

Bent u benieuwd naar kwaliteit en naleving?

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze gassen en apparatuur voldoen aan alle relevante levensmiddelenwetgeving.

MEER INFORMATIE

Gassen en leveringsopties

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

HULPMIDDELEN