Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots

Freshline® dompelvriezers

Voor snel en hoogwaardig IQF-invriezen

ap0173-yield
Verbeterde opbrengst

Producten worden aanvankelijk korstgevroren in een bad met vloeibare stikstof (LIN), dat vocht vasthoudt en uitdroging en daaruit voortvloeiend gewichtsverlies helpt voorkomen

ap0182-quality
Maximaliseer de productkwaliteit 

Korstvriezen kan voorkomen dat de band blijft plakken en sporen achterlaat, de vorm van uw product behoudt en de klontervorming van het product vermindert

ap0088-dollar-sign
Geringe investering

Omdat vloeibare stikstof als koelmiddel wordt gebruikt, vragen de dompelvriezers een aanzienlijk lagere kapitaalinvestering dan mechanische systemen

ap0146-hygiene
Eenvoudig schoon te maken en te onderhouden

Door het eenvoudige ontwerp, de eenvoudige constructie en het geringe aantal bewegende onderdelen zijn de vriezers eenvoudig te onderhouden en te gebruiken

ap0149-operational efficiency
Betere mechanische vriezerprestaties

Korstvriesproducten met stikstof kunnen de warmtebelasting van nageschakelde mechanische vriessystemen verminderen, waardoor u de doorvoercapaciteit kunt verhogen en tevens de hoeveelheid ontdooiing van mechanische spoelen kunt verminderen, wat de productieve tijd van uw proces verbetert

ap0141-space-footprint
Kleine afmetingen

Vloeibare stikstof is -320 °F, waardoor u zeer grote hoeveelheden kunt invriezen of koelen met zo weinig mogelijk ruimte

Vraag het de expert

Food Industry Manager, Americas
Scott Robertson

Food Industry Manager, Americas

Als ik al een mechanisch vriessysteem heb, waarom zou ik dan stikstofvriezen overwegen?

Veel van onze klanten gebruiken stikstof om hun mechanische invriesproces te verbeteren. Of het nu gaat om stikstof om de capaciteit van uw bestaande mechanische vriezer te verhogen; korstvriezen om vastplakken van de band of markeringen te verminderen, of om vocht vast te houden om de opbrengst te verbeteren, stikstof kan op verschillende manieren uw huidige proces verbeteren. Laat onze voedselspecialisten de beste oplossing voor uw proces bepalen.

Lees meer