Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
white flour

Freshline® Inline-koelsysteem voor ingrediënten (IICS)

Productkwaliteit verbeteren en verwerking versnellen

Heeft u droge ingrediënten of poeders die afbreken bij hogere temperaturen en/of op een bepaalde temperatuur moeten worden bewaard om een optimale verwerking te garanderen?

Ons op maat gemaakte inerte temperatuurregelsysteem is ideaal voor het afkoelen van droge ingrediënten of poeders die pneumatisch worden overgebracht voordat ze worden opgeslagen of verwerkt. Deze oplossing kan de kwaliteit van uw eindproduct behouden, productafval verminderen, zorgen voor een veilige, inerte atmosfeer en de verwerking versnellen. Bovendien betekent het gebruik van stikstof geen extra vocht.

Waarom kiezen klanten voor deze oplossing?

ap0182-quality
Kwaliteit

Geconserveerde kwaliteit van temperatuurgevoelige ingrediënten of eindproducten, wat resulteert in een betere productconsistentie

ap0152-reliability
Zekerheid

Nauwkeurige temperatuurregeling voor een gelijkmatige en herhaalbare eindtemperatuur

ap0144-ease-of-use
Gebruiksgemak

Eenvoudig te installeren en te bedienen dankzij het geautomatiseerde temperatuurbewakingssysteem

ap0149-operational efficiency
Operationele efficiëntie

Uw producten tegelijkertijd koelen en verplaatsen. De niet-invasieve mondstukken voorkomen verstopping en blokkade's in de leiding

ap0148-safety-and-hygiene
Veiligheid

Verminderde blootstelling aan explosierisico's die kunnen worden veroorzaakt door brandbaar stof

ap0157-wastereduction
Afvalvermindering

Beter geconserveerd product en betere bewerkbaarheid van het deeg (in het geval van bakkerijproducten)

Vraag het de expert

Karen Callingham, Food Cryogenics Expert
Karen Callingham

Food Cryogenics Technical Expert, Verenigd Koninkrijk

Mijn bloem komt bij ongeveer 25 °C in mijn mixer, maar ik ben niet tevreden met de zwelling en textuur.

Het deeg kan tijdens het mengen ongeveer 5-8 °C opwarmen. Idealiter moet u het een beetje afkoelen voordat het in de mixer terechtkomt.