Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Frozen pizza

Freshline® IQ-vriezer

Een slimme keuze voor efficiëntie, zuinigheid en hygiëne

Of u nu gaat beginnen of al actief bent met invriezen/koelen, de Freshline® IQ cryogene tunnelvriezer is ontworpen voor efficiëntie, zuinigheid en hygiëne.

De Freshline® IQ-vriezer biedt continu invriezen of koelen met hoge capaciteit voor een breed scala aan voedingsmiddelen. Het is ontworpen in modulaire secties van drie meter, waardoor het gemakkelijk kan worden uitgebreid. Een optioneel bewakingssysteem op afstand maakt het mogelijk om problemen op afstand op te sporen of de efficiëntie op afstand te volgen. Dit alles met een minimale investering vooraf.

Vraag het de expert

Food Industry Manager, Americas
Scott Robertson

Food Industry Manager, Americas

Hoe kan ik het verbruik van vloeibaar stikstof van mijn cryogene tunnelvriessysteem optimaliseren?

Het optimaliseren van de werking van uw vriezer is doorgaans afhankelijk van drie factoren: de retentietijd, de productplaatsing op de band en de productiesnelheid. Onze voedselspecialisten helpen onze klanten bij het optimaliseren van alle drie de processen door een grondige evaluatie van de procesvereisten uit te voeren, producten te evalueren op de werkelijke invriesapparatuur in ons Foods Lab om een juiste selectie van invriesapparatuur te garanderen, en samen met onze klanten te werken tijdens het opstarten en door te gaan om het stikstofverbruik te minimaliseren.

Lees meer