airproducts-logo Go to Home Page

Freshline® MP tunnelvriezer

Houd uw concurrenten in de gaten met de nieuwste functies voor cryogeen invriezen

Bent u op zoek naar een efficiënte cryogene vriezer met hoge capaciteit? Bent u enthousiast over een tunnelvriezer waarvan het ontwerp voldoet aan de meest recente hygiënenormen en veiligheidsnormen? Bent u op zoek naar optimaal gemak met een oplossing die is afgestemd op uw verschillende invries- en/of koelbehoeften?

Maak kennis met onze bestseller, de ultramoderne multifunctionele tunnelvriezer. Ontworpen om uitzonderlijke prestaties en optimale flexibiliteit te bieden, terwijl het de nieuwste internationale hygiënefuncties bevat.

Download de brochure over de Freshline® MP-tunnelvriezer

Waarom kiezen onze klanten voor de Freshline® MP-tunnelvriezer?

Kosteneffectiviteit

Beperkte investering, beperkte huurmogelijkheden en een efficiënt ontwerp voor een lager gasverbruik dan de meeste stikstofvriezers

Kwaliteit

De nieuwste normen voor hygiëne en veiligheid, plus de kwaliteit van cryogeen invriezen

Flexibiliteit

Snel opstarten, eenvoudige productomschakeling met vooraf opgenomen recepten, plus modulair ontwerp met uitbreidingsmogelijkheden

Gemak

Lange lijst met opties om uit te kiezen, zodat de vriezer kan worden afgestemd op de verwerkingsbehoeften

Gebruikerservaring

Eenvoudig in gebruik, schoon te maken en te onderhouden

Operationele efficiëntie

Hoge capaciteit en tot drie ploegen per dag

IoT-mogelijkheden

Mogelijkheid om bedrijfsgegevens op afstand te volgen

Freshline® MP tunnelvriezer

Ontdek meer over onze Freshline® MP-vriezer in deze korte video

Vraag het de expert

Neil Hansford

Food Technology Expert, Verenigd Koninkrijk

“Hoeveel tijd kost het om een nieuwe cryogene vriezer te installeren?”
Cryogene vriezers zijn veel eenvoudiger te installeren dan mechanische systemen en vereisen minder infrastructuurwerk. De installatie zelf duurt doorgaans enkele dagen.

Freshline® Smart Technology

Stap vandaag nog binnen in de wereld van slim cryogeen invriezen. Controleer en optimaliseer uw voedselproductieprocessen, altijd en overal.

MEER WETEN

Freshline® Food Services

Wij leveren niet alleen gassen en apparatuur, wij ondersteunen u graag bij elke stap op weg naar succes. Daarom zijn wij ook wereldleider op het gebied van innovatie in de voedingsmiddelenindustrie, voeren wij testen voor u uit op uw locatie of in een van onze laboratoria en bieden wij consultancy, waaronder procesevaluatie en -optimalisatie, analytische diensten en trainingsondersteuning.

MEER WETEN

Benieuwd naar kwaliteit en conformiteit?

Wij hechten veel belang aan veiligheid en kwaliteit. Onze gassen en apparatuur voldoen aan alle relevante voedselwetgeving.

MEER WETEN

Gastoevoeropties

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

Op zoek naar meer informatie over onze MP-vriezer?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN:

HULPMIDDELEN