airproducts-logo Go to Home Page

Freshline®-rotatievriezer

Snel koelen en IQF-invriezen van zelfs de kleinste gesneden, in blokjes gesneden en geëxtrudeerde voedingsmiddelen

Wilt u zeer kleine producten snel en individueel koelen of invriezen, zoals gehakt, kipblokjes, geraspte kaas of iets dergelijks?

Onze Freshline®-roterende vriezer is speciaal voor u ontworpen. Deze cryogene vriezer is schuin en constant draaiend voor het snel koelen en hoogwaardig IQF-invriezen van de kleinste in blokjes gesneden en geëxtrudeerde voedingsmiddelen.

Download de brochure over de Freshline® rotatievriezer

Waarom kiezen onze klanten voor onze rotatievriezer?

Premium productkwaliteit

De constante beweging voorkomt dat producten aan elkaar kleven, waardoor meer dan 99% IQF wordt geproduceerd, zelfs op de kleinste afzonderlijke stukken

Voetafdruk

Beperkte benodigde ruimte: uitstekende capaciteit per m² vloeroppervlak in vergelijking met blastvriezers

Hygiënefuncties

Hygiënisch ontwerp en eenvoudig te reinigen

Gebruiksgemak

Intuïtieve gebruikersinterface

Vraag het de expert

Karen Callingham

Food Cryogenics Technical Expert, Verenigd Koninkrijk

“Mijn gehakt is erg klein... zal er zich product ophopen in de vriezer?”
Nee. Dit wordt voorkomen door het gladde ontwerp van het inwendige oppervlak en het aanvankelijke invriezen van de korst, in combinatie met het productstroommechanisme.

Freshline® Smart Technology

Stap vandaag nog binnen in de wereld van slim cryogeen invriezen. Controleer en optimaliseer uw voedselproductieprocessen, altijd en overal.

MEER WETEN

Freshline® Food Services

We leveren niet alleen gassen en apparatuur, we willen u bij elke stap helpen. Daarom zijn we ook wereldleider op het gebied van innovatie in de voedingsmiddelenindustrie, voeren we tests uit voor u op locatie of in een van onze laboratoria, bieden we advies op het gebied van procesevaluatie en -optimalisatie, analytische diensten en trainingsondersteuning.

MEER WETEN

Bent u benieuwd naar kwaliteit en naleving?

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze gassen en apparatuur voldoen aan alle relevante levensmiddelenwetgeving.

MEER INFORMATIE

Gastoevoeropties

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

Wilt u meer weten over onze roterende vriezer?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN:

HULPMIDDELEN